mi-am cauterizat niste alunite, iar dupa vindecare mi s-au format cicatrici cheloide. stie cineva cum pot scapa de ele? arata urat si sunt in zona pieptului, deci se vad. medicul mi-a dat un unguent, dermovate parca-i zice, dar nu are efect.
Pagina 1 din 1
Cicatrici cheloide
Scris 29 October 2006 - 01:48 PM
si eu am pe spate din cauza acneei. dermatologul mia recomandat CONTRACTUBEX, dar nu se gaseste la noi in tara. eu mi lam procurat din germania,costa ~25 E.rezultatul nu este miraculos,dar se observa diferenta
Scris 11 November 2006 - 01:08 PM
Koolcsy, la Oct 29 2006, 02:48 PM, a spus:
si eu am pe spate din cauza acneei. dermatologul mia recomandat CONTRACTUBEX, dar nu se gaseste la noi in tara. eu mi lam procurat din germania,costa ~25 E.rezultatul nu este miraculos,dar se observa diferenta
Dar cat de mari sunt cicatricile tale? Ale mele nu sunt mari, insa fiind pe piept ma deranjeaza. Prin Germania nu cred ca o sa ajung prea curand
Scris 26 February 2007 - 08:31 PM
Koolcsy, la Oct 29 2006, 01:48 PM, a spus:
spune-mi si mie te rog daca a a avut ceva rezultate folosirea CONTRACTUBEX pentur cicatricile de pe spate. Ma confrunt si eu cu aceeasi problema. Multumesc!
Scris 26 February 2007 - 09:44 PM
poate daca la-s fii folosit cum trebuie adica de 2 ori pe zii vreo 2 tuburi, rezultatul era mai pronuntat! dar nu prea am facut un tratament prea indelungat.dar cat am folosit s-a observat diferenta.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ihtioza | FaraZahar | 0 | 1.256 |
|
foarte stresanta |
Socrate | 70 | 68.881 |
|
Demodex | Rachella | 2 | 2.808 |