Ma iubeste cel mai mult sau doar ma iubeste? ...decat pe fostele/fostii parteneri...
Scris 27 October 2006 - 12:03 PM
E oare important sa stii daca esti cea mai mare iubire din viata partenerului/ei tau/tale? Sau e doar foarte important sa stii ca te iubeste si atat? Cu toate ca se spune ca in viata iubesti cu adevarat o singura data? Si atunci ce faci?...
Scris 27 October 2006 - 12:15 PM
daaaaaaaaaaaaa
fusei si eu si inca mai sunt putin geloasa pe fosta...
fusei si eu si inca mai sunt putin geloasa pe fosta...
Scris 27 October 2006 - 12:20 PM
goddesss, la Oct 27 2006, 01:03 PM, a spus:
E oare important sa stii daca esti cea mai mare iubire din viata partenerului/ei tau/tale? Sau e doar foarte important sa stii ca te iubeste si atat?
Daca te apuci sa te gandesti la cat te iubeste partenerul/partenera... deja e relatia compromisa...
Asa incepe declinul.... "Mie ce-mi iese?"...
Gandeste-te mai bine la ce simti tu, la cat de importanta este persoana respectiva pentru tine, la cat de mult poti iubi tu!
Iubirea ori e daruire ori nu e nimic!
Scris 27 October 2006 - 12:34 PM
Cavaleru' Jedi, la Oct 27 2006, 01:20 PM, a spus:
Daca te apuci sa te gandesti la cat te iubeste partenerul/partenera... deja e relatia compromisa...
Gandeste-te mai bine la ce simti tu, la cat de importanta este persoana respectiva pentru tine, la cat de mult poti iubi tu!
Da, ai dreptate aici...m-am gandit si eu de multe ori la lucrul asta, sa stii, numai ca sunt atat de geloasa...incat cateodata nu ma pot abtine...stiu ca nu este bine, dar trebuie sa ma educ.
Tu, fiind barbat poti sa imi spui cam ce ganditi voi...daca vrei...
Scris 27 October 2006 - 12:44 PM
ai motive sa fii geloasa?in afara de faptul ca fostele existau candva in viata lui?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Unicul defect al Femeii! | bydy | 275 | 21.604 |
|
Iubirea neconditionata | *fulgdenea* | 93 | 13.572 |
|
Femeia materialista | kosfunny | 168 | 29.055 |
|
cāt de uşor ţi se poate suci capul?