Piramidele din Egipt
Scris 28 October 2006 - 04:35 PM
nu numai din ziua de azi...erau mai evoluati si decat cei din evul mediu
Scris 28 October 2006 - 06:28 PM
dracu666, la Oct 27 2006, 03:09 PM, a spus:
nu am auzit pana acuma de asa ceva:D o fi si asta ... dar oricum refuz sa cred ca au fost construite de extraterestrii
...
Nu a spus numeni ca au fost construite de extraterestrii. inainte de Egipt, cand Sahara nu era desert, ci plina de vegetatie, a mai existat o civilizatie care este autoarea acestor constructii.
Scris 28 October 2006 - 06:37 PM
Ray of light, la Oct 28 2006, 12:36 AM, a spus:
Am mai auzit teoria asta de muuult de tooot. Este interesanta, dar nu am auzit mai multe date. De fapt, cand am auzit-o eu, era vorba de un mal mai special din Nil, care se solidifica si ajungea ca betonul... poti sa ne spui mai multe, sau sa ne dai un link?
In rest, eu cred ca tot egiptenii saracii au construit piramidele, si ca ii subestimam foarte mult. Ce alieni, ce atlanti?
Povesti! 
In rest, eu cred ca tot egiptenii saracii au construit piramidele, si ca ii subestimam foarte mult. Ce alieni, ce atlanti?
E vorba de un institut american care a studiat structura geologica a blocurilor si au constatat ca au fost zdrobite inainte de a fi transportate.
Scris 29 October 2006 - 12:13 AM
thunami, la Oct 28 2006, 07:28 PM, a spus:
Nu a spus numeni ca au fost construite de extraterestrii. inainte de Egipt, cand Sahara nu era desert, ci plina de vegetatie, a mai existat o civilizatie care este autoarea acestor constructii.
ba da am vazut a scirs cineva ca au fost construite cu ajutorul extraterestrilor
Scris 29 October 2006 - 12:55 AM
cred ca piramidele sunt reale si demne de crezut pt ca sa se adevereasca cuvintul din scripturi''...ce a fost o sa mai fie si ce este a mai fost''
eu asta cred
eu asta cred
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Marele mister |
Ally | 58 | 37.165 |
|
|
Whispersss | 7 | 2.092 |