Hellow everyone,vreau sa imi cumpar o anume componenta electronica care se afla pe acest site http://www.pc-coolers.ro/index.php si as vrea sa stiu daca vreunul dintre voi a cumparat vreodata de la aceasta firma ,si daca este de incredere(firma/site). Multumesc.
Pagina 1 din 1
Un mic sfat va rog?
#2
Scris 26 October 2006 - 02:28 PM
Nu am cumparat dar au avut stand la CERF prin urmare ar trebui sa fie de incredere.Nu iti prea permiti sa dai teapa de la nivelul ala in sus.
#3
Scris 02 November 2006 - 09:13 PM
da, nu cred ca e teapa, dar daca cumva iti iei teapa, call the police !
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Un nou blog!
Am gasit un nou blog! |
Piu-Piu cel Roz | 0 | 68 |
|
FELICITARI!
Felicitari de Craciun si An Nou...modele deosebite |
New Task | 2 | 2.290 |
|
straini si calatori pe acest pamant... | adicel | 3 | 760 |
|
oneminutesuperstar.info
Pune-ti poza pe prima pagina :) super |
Codercom | 0 | 699 |
|
Site plin de videoclipuri!
Site plin de videoclipuri! |
SirThief | 0 | 2.149 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS












