sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

hepatita B si C in cat timp se pot depista de la contaminare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   florc 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 23-October 06

Scris 25 October 2006 - 02:35 PM

Buna.
In 11.10.2006 am facut poate prostia vietii mele. Am imprumutat o unghera de la un coleg. Pana in acest moment nu am folosit obiectele nimanui.
Dar am uitat unghera mea acasa si mi s-a rupt un colt de unghie.
Am folosit unghera doar pentru a-mi retusa ungia, nu tin minte sa fi curs sange.
In ziua urmatoare am aflat de la o alta colega ca el ar avea hepatita B, iar de la o alta ca i-ar fi spus ca are hepatita C.
Cand l-am intrebat personal a sustinut ca nu are.
Iar de fata cu ele ca le-a spus ca ar avea hepatita pt. ca se simtea obosit. Intre timp sia facut analizele si a reiesit ca are cardiopatie ischemica.
Se poate oare sa ma contaminez asa?
Dar ce ma framanta cel mai tare e ca nu stiu in cat timp se poate vedea acest lucru din analizele de sange.
Si sint disperata si stresata pentru ca tocmai mi-am facut analizele in septembrie si nu aveam nimic si ma pregateam sa raman insarcinata.
Ma poate cineva ajuta cu o astfel de informatie?
Va rog, nu stiu cum o sa rezist 6 luni si nu stiu daca sa raman intre timp insarcinata sau nu.
0

#2 Utilizator offline   pearl jam 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 25-October 06

Scris 25 October 2006 - 06:40 PM

Vezi postareaflorc, la Oct 25 2006, 03:35 PM, a spus:

Buna.
In 11.10.2006 am facut poate prostia vietii mele. Am imprumutat o unghera de la un coleg. Pana in acest moment nu am folosit obiectele nimanui.
Dar am uitat unghera mea acasa si mi s-a rupt un colt de unghie.
Am folosit unghera doar pentru a-mi retusa ungia, nu tin minte sa fi curs sange.
In ziua urmatoare am aflat de la o alta colega ca el ar avea hepatita B, iar de la o alta ca i-ar fi spus ca are hepatita C.
Cand l-am intrebat personal a sustinut ca nu are.
Iar de fata cu ele ca le-a spus ca ar avea hepatita pt. ca se simtea obosit. Intre timp sia facut analizele si a reiesit ca are cardiopatie ischemica.
Se poate oare sa ma contaminez asa?
Dar ce ma framanta cel mai tare e ca nu stiu in cat timp se poate vedea acest lucru din analizele de sange.
Si sint disperata si stresata pentru ca tocmai mi-am facut analizele in septembrie si nu aveam nimic si ma pregateam sa raman insarcinata.
Ma poate cineva ajuta cu o astfel de informatie?
Va rog, nu stiu cum o sa rezist 6 luni si nu stiu daca sa raman intre timp insarcinata sau nu.

Stai linistita .
Nu e asa grav cum pare. E destul de greu sa conactezi virusul asa, se transmite prin sange, asa ca daca nu te-ai ranit cu respectivulobiect, nu ai sanse. Si chiar de-ar fi fost asa, ar fi trebut sa fie prezent si sange contaminat.
Pentru linistea ta, iti poti face niste analize, dar daca zici ca nu te-ai taiat ............
Daca respectivul coleg sustine ca nu are, poate chiar asa e sau poate ai fost tu destul de agresiva in a-i cere lamuriri. Si sa stii ca hepatita NU e ciuma.
mULTA SANATATE!
0

#3 Utilizator offline   Maryan^^ 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-October 06

Scris 28 October 2006 - 10:50 AM

[/b]Salut !!!Am si eu o intrebare pentru cei care stiu sau care au mai auzit despre hepatita cu virusul B.Eu am hepatita de la 13 ani....acuma am 18 ani....am facut viremia si mi`a iesit 2000...si mi`au zis medicii ca nu am nevoie de interferon sau lamivudina,dar mi`au zis sa iau hepatoprotectoare.Intreabarea mea este dak mai este cineva in situatia mea..?si ia un tratament mai bun decat hepatoproctetoare?sau vriun tratament naturist cu care pot sa scapt de virus? :spiteful: ....rog pe cei care stiu sa-mi spuna si mie !!!

sanatate la toti.. !!!!!
0

#4 Utilizator offline   rroxana 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 29 October 2006 - 03:33 PM

stai linistita, nu se ia chiar asa de usor cum crezi tu. sotul meu a avut hep C, suntem casatoriti de 10 ani si avem 2 copii,nu am stiut ca el are hep pina acum 2 ani, iar eu nu am nimic, mi-am facut de 2 ori pina cum testele de hep si in ambele cazuri au iesit negative, asa ca nu fi disperata. totusi, pentru linistea fa-ti toate analizele din nou inainte de a ramine insarcinata. e cel mai bine asa!
0

#5 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 29 October 2006 - 06:56 PM

@florc Linisteste-te, nu ai luat de la unghiera hepatita garantat. eu am HC si o am demult fara sa fi stiut de ea si sunt casatorit de 15 ani, sotia mea este perfect sanatoasa. Pentru linistea ta iti spun ca perioada de incubatie este de 6 luni. Oricum daca peste 6 luni ai sa descoperi ca ai HC garantat nu de la acea unghiera ai luat-o. iti spun asta pt ca dupa 90 cand s-au pus la punct metode de depistare a virusului C, multa lume a fost contaminata fara sa stie pt ca boala se manifesta atipic, poti sa ai transaminazele normale si 20 de ani si sa fii contaminat cu virusul C.
0

#6 Utilizator offline   lory31 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 30 October 2006 - 07:16 PM

Nu ai luat vreo hepatita asha garantat. Esti prea panicoasa.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi HepatitaB bat-o vina
pentru sky lamuriri asupra viremiei
cocora  9 9.879
Topic inchis Stare sub febrila fara motiv?!? adriana10  1 3.890