sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Dumnezeu vs. Omul ? de ce a creat Dumnezeu Omul ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 26 October 2006 - 10:47 AM

Vezi postareaCrusher, la Oct 25 2006, 10:00 PM, a spus:

Here's all your answers:

Dumnezeu a existat.

...
Sper ca v-am lamurit :D

cu asta sigur nu . daca incepeai cu Dumnezeu exista ... :cry:
0

#22 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-May 06

Scris 26 October 2006 - 01:36 PM

Ma refeream la inceput "A existat la inceput" o exista si acum, nu stiu.

si hugoboss nu prezint un d-zeu de la coltu strazi, ci unul mai stiintific si in care iti este mai usor sa crezi, toate au un sens in modul cum le-am spus eu.
0

#23 Utilizator offline   maleahi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 27 October 2006 - 03:30 PM

18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbuşe adevărul în nelegiuirea lor.
19. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu, le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
20. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
21. fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
22. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
ROMANI 1
0

#24 Utilizator offline   tillimann 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 26-October 06

Scris 27 October 2006 - 03:49 PM

Vezi postareamaleahi, la Oct 27 2006, 04:30 PM, a spus:

18. Mânia pocaitilor se descoperă din CiUR împotriva oricărei necinstiri a lui Lae zis Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care se roaga la Satana si il denumesc Dumnezeu...acea Satana , care înăbuşe adevărulsi ii lasa in nelegiuirea lor.
19. Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu, le este descoperit în NATURA, căci si pe acestea le-a creat Dumnezeu.
20. În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui, se văd lămurit, de la facerea lumii, SI NU IN CARTI SCRISE DE PRIMITIVI când te uiţi cu băgare de seamă la ele vezi ca put a prostie de la o posta . Aşa că nu se pot dezvinovăţi;
21. fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu,asa cum Lot le-a cunoscut pe fetele sale si totusi nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu s-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri si mai deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.si alte madulare lin s-a sculat
22. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit de atata studiu Biblic;
ROMANII si Mihai Viteazu 1

0

#25 Utilizator offline   maleahi 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-September 06

Scris 27 October 2006 - 03:59 PM

[b]6. Lăsaţi prostia, şi veţi trăi, şi umblaţi pe calea priceperii!”
7. Cel ce mustră pe un batjocoritor îşi trage dispreţ, şi cel ce caută să îndrepte pe cel rău se alege cu ocară.
8. Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înţelept, şi el te va iubi!
9. Dă înţeleptului, şi se va face şi mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit, şi va învăţa şi mai mult!
10. Începutul înţelepciunii este frica de Domnul; şi ştiinţa sfinţilor, este priceperea.[/b]
0

#26 Utilizator offline   DarkBringer 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-June 06

Scris 28 October 2006 - 11:06 PM

e clar ca d-zeu era intr-o zi foarte proasta atunci cand a facut omul,prea si-a supraestimat puterile...rezultatele se vad mai sus :cry:
0

#27 Utilizator offline   more-no 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-September 06

Scris 31 October 2006 - 03:02 PM

Vezi postareaDarkBringer, la Oct 29 2006, 12:06 AM, a spus:

e clar ca d-zeu era intr-o zi foarte proasta atunci cand a facut omul,prea si-a supraestimat puterile...rezultatele se vad mai sus :cheer:

Dar maimuta (sau sa fie vorba de klingonieni!? ;) ) din care credeti voi ca va trageti crezi ca ar fi mai mandra de reactii ca cele ale lui tillimann !? Se pare ca unora le-a picat numai parul de pe piept ca in rest...schimbari la nivelul intelectului (aici se regasesc si destui crestini) nu-s diferente ca la a unei maimute. :yes:
0

#28 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 31 October 2006 - 03:24 PM

Vezi postareamore-no, la Oct 31 2006, 03:02 PM, a spus:

Dar maimuta (sau sa fie vorba de klingonieni!? ;) ) din care credeti voi ca va trageti crezi ca ar fi mai mandra de reactii ca cele ale lui tillimann !? Se pare ca unora le-a picat numai parul de pe piept ca in rest...schimbari la nivelul intelectului (aici se regasesc si destui crestini) nu-s diferente ca la a unei maimute. :yes:

Despre parul de pe pieptul lui Tilliman nu m-as pronunta caci nu e decent sa vorbesti despre partile paroase ale unui om, fie el si evoluat dintr-o maimuta cum singur recunoaste Tilliman ca este, si cred ca in aceasta calitate el citeaza din Biblia pentru mantuirea maimutelor, caci nu cred ca Dumnezeucel drept a scris carti sfinte numai ptr oameni si maimutelor care in multe cazuri sunt mai dragute si mai omenoase ca unii oameni sa nu aibe sansa sa fie mantuite
Evident ca nu ma refer la pocaitii caci ei nu au evoluat de 6000 de ani incoace, ei nu cred in evolutie ...au fost facuti din lut si au ramas cu intelectul tot asa, ...adica sunt si avantaje dar mai ales dezavantaje daca in loc de evolutie crezi in creatie!!!
0

#29 Utilizator offline   more-no 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 19-September 06

Scris 31 October 2006 - 09:27 PM

Vezi postareaSoimos, la Oct 31 2006, 04:24 PM, a spus:

Despre parul de pe pieptul lui Tilliman nu m-as pronunta caci nu e decent sa vorbesti despre partile paroase ale unui om

:crazy: Mi-a placut asta, am zambit. O discutie sau reactie mai relaxata e mai bine venita, ca parca e prea multa incrancenare de multe ori. :focus:

Aceasta postare a fost editata de more-no: 31 October 2006 - 09:28 PM

0

#30 Utilizator offline   vesperala 

• Miradoniz
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 31 October 2006 - 09:40 PM

Dumnezeu e în noi şi cu noi...Cuvintele Lui pot mustra sau îndruma...noi suntem atât de preocupaţi de perpetuarea speciei şi descoperirea căilor Sale încât simţim nevoia unui topic cum e acesta din ...deşertăciune...
aşteptăm să ne demonstreze cineva existenţa , unicitatea şi să ni-L arate cineva în câteva idei virtuale...El e mai viu decât sunt gândurile noastre despre El
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Tot religie
sunteţi inteligenţi? DEMONSTRAŢI!
virgil..0  39 10.222
Topic inchis De ce unii oameni in biserica nu sunt toleranti fata de comportamentul copiilor? Arcadia@  58 14.064
Hot Topic (New) Dumnezeu = Iubire neconditionata
Direct la sursa
Namaste  198 24.922
Hot Topic (New) De ce spunem nu unei religii unice?
...dezbateri libere
tjedy2000  87 16.584
Topic inchis Curiozitatea este buna sau rea?
-in lumina celor citite in Biblie-
Arcadia@  16 8.399