Sari la conținut
Forum Roportal
Eugen Gruiescu

drivere hdd

Postări Recomandate

Am primit un laptop fujitsu cu hdd sata, model fujitsu mhv2060bh. Am incercat sa instalez winxp sp2 si-mi spune ca nu am hdd in calculator. Laptopul mi-a venit cu o licenta de xp sp2 in italiana care se instaleaza ok. Cred ca mi-ar trebui un boot xp cu suport de sata, modelul aratat anterior. De pe site-ul fujitsu am inteles ca acest model de hdd este mai nou si de aceea banuiesc ca nu au fost incluse driverele in kitul de xp sp2 pe care il am. Nu am asit pe site-ul fujitsu drivere pt acest model de hdd.

Ma gandesc sa fac un cd boot xp cu kernelul italian, pe care sa pun apoi kitul de instalare de la xp englez.

:evil:

Astept recomandari.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din moment ce placa de baza suporta sata trebuie ca cd-ul de instalare sa aiba suport pt asa ceva.. deci trebuie sa urmezi urmatorii pasi deoarece windows chiar si cu sp2 nu are oricine cu drivere pt Serial ATA integrate :hi:

 

Deci dai un restart la PC si bagi cd-ul de la placa de baza ( in cazul in care il mai ai :kisses: ) si bagi o discheta goala in floppy si dai sa iti faca o discheta cu driverele pt Serial ATA , dupa care bagi cd-ul cu windows , bootezi din nou si discheta o lasi inauntru.. cand intra in setup iti scrie acolo sa apesi F6 pt cazul in care ai de adaugat cateva chestii pe langa ce baga windowsu' . Apoi iti va vedea si hardul :P .

Daca mai ai ceva nelamuriri.. Post here :)

Bafta :evil:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Din moment ce placa de baza suporta sata trebuie ca cd-ul de instalare sa aiba suport pt asa ceva.. deci trebuie sa urmezi urmatorii pasi deoarece windows chiar si cu sp2 nu are oricine cu drivere pt Serial ATA integrate :stars:

 

Deci dai un restart la PC si bagi cd-ul de la placa de baza ( in cazul in care il mai ai :stars: ) si bagi o discheta goala in floppy si dai sa iti faca o discheta cu driverele pt Serial ATA , dupa care bagi cd-ul cu windows , bootezi din nou si discheta o lasi inauntru.. cand intra in setup iti scrie acolo sa apesi F6 pt cazul in care ai de adaugat cateva chestii pe langa ce baga windowsu' . Apoi iti va vedea si hardul :doh: .

Daca mai ai ceva nelamuriri.. Post here :(

Bafta :spiteful:

 

 

 

Ok! O sa incerc sa pun pe un suport driverele. Floppy nu are calc. Ori pe CD, ori pe un usb flash. Sper sa mearga. Multumesc. :focus:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×