Ma numesc Alex,am 23 de ani si problema mea in felul urmator.Am fost impreuna cu o fata aprox 8 luni (pana asta vara).am iubito si o iubesc mult inca desi au trecut 5 luni de cand ne-am despartit).Nu stiu ce sa ma fac.am incercat sa trec peste asta.am rupt legatura cu ea.am stat 2 luni linistit si pe urma iar m-a apucat

nu stiu ce sa mai fac.
Multi zic " timpul le rezolva pe toate " "stai linistit,gasesti alta" , "o sa-ti revii" etc.
Fata asta m-a mintit mult dar nu mi-a zis niciodata pt ca nu a vrut sa sufar(nu e vb de inselat ci de faze precum: nu raspundea la tel pretinzand ca nu l-auzit ,adevarul fiind ca nu vroia sa raspunda.. si alte chestii de genul asta).
Problema este ca M-AM SATURAT SA INCERC S-O UIT.NU MAI POT Vreau sa fiu cu ea,vreau sa fac tot posibilul si o sa fac totul sa fiu cu ea,desi stiu ca 99% nu se mai poate. O sa-mi traiesc momentul si o sa-mi para rau dar asta e. Nu stiu de ce naiba sunt deala prost si nu stiu de ce ma fac sentimentele.As fi vrut sa fiu miserupist si sa trec la alta fata imediat,dar nu pot

Stiu ca directia inspre care ma indrept este gresita si ca cu cat incerc ma aproprii de ea mai mult si cu cat ma gandesc la ea,cu atat imi este mai mult rau

Sunt super activ toata ziua,ajung seara acasa,multe activitati,intru cu multe pers in legatura etc deci nu se poate zice ca nu am ce face si ma gandesc doar la ea. Astept parerile voastre si sunt sigur ca o sa ziceti "esti prost,treci la alta,nu mai suferi"si nu o sa ma supar

Chiar nu stiu de ce am facut topicul asta pt ca sunt incapatanat si continui sa ma apopii de ea,desi stiu ca imi fac rau

dar pe mine nu ma mai conduce mintea,ratiunea,nimic .. ci doar sufletul si sentimentele...
vreau ajutor si mai vreau in acelasi timp sa nu faceti mistouri de mine. cam multe vreau nu ?