De curand am fost la un doctor ... am avut o mica operatzie ...si in momentul operatiei ... am vazut tot ce a facut si nu am avut nimic ... dar ... cand sa-mi scoata acele fire dupa cateva zile .. cand a scos ultimul fir ... mi-am pierdut controlul si aproape am lesinat ... .. dupa ce mi-am revenit .. l-am intrebat pe doctor de ce mi se intampla asta ... deoarece nu era prima data ... mi sa mai intamplat si cu alte ocazii ... asha instantanee ... si el mia spus ca ....[/b]Sufar de SIMPATIE stie cineva despre ce e vorba ... ca am ramas foarte confuz ... si nici nu stiu de unde sa ma interesez ce se poate intampla in asemenea cazuri ...(precizez ca el a spuso la modul cel mai serios ... eu credeam ca glumeste ...)
Pagina 1 din 1
Sufar de Simpatie Cred ca o sa radeti. Dar eu nu am ras cand mi sa spus
Scris 25 October 2006 - 12:38 AM
Nu e nimic de ras 
Sistemul nervos autonom este alcatuit din doua parti, simpatica si parasimpatica, ce sint opuse dar si complementare, deoarece una energizeaza organismul pe cind cealalta il calmeaza.
E mai mult de scris dar gasesti o gramada de informatii pe internet.dai tu un search
Sistemul nervos autonom este alcatuit din doua parti, simpatica si parasimpatica, ce sint opuse dar si complementare, deoarece una energizeaza organismul pe cind cealalta il calmeaza.
E mai mult de scris dar gasesti o gramada de informatii pe internet.dai tu un search
Scris 25 October 2006 - 10:25 AM
Si eu am patit ....cam asa ceva. Ma dusesem de urgenta la dentist sa-mi scoata maseaua de minte(care nici nu iesise inca din gingie, dar de 2 zile ma urcam pe pereti de durere - cica poti innebuni de durere, nu mai era mult
).Evident ca m-o bagat direct pe scaun, injectii, cleste, alea alea. Nici nu am mai avut timp sa ma ingrozesc de ce avea sa se intample in gura mea. Totul a decurs bine, frumos. Ies, plateste mama interventia. Iesim din cabinet, fac cativa pasi, incep sa tremur si pic in brate la maica-mea. Hmmmm, niciodata nu am stiut de ce am reactionat asa DUPA eveniment, era normal sa fac asta inainte, nu? E acelasi lucru? Simpatie?
Scris 25 October 2006 - 07:08 PM
adriana10, la Oct 25 2006, 01:38 AM, a spus:
Nu e nimic de ras 
sarumana ptr. informatii!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Salivarea abundenta, motiv de ingrijorare?
Senzatia de salivare abundenta |
BlueMagic | 4 | 10.281 |
|
Campanie impotriva fumatului pasiv
Campania Eurespir |
redman11 | 3 | 4.341 |
|
Preventia
Cum sa prevenim bolile adoptand un stil de viata sanatos . |
petreflp | 6 | 1.531 |
|
Nevralgia Arnold | Cute Catalina | 1 | 9.798 |