sau Inregistrare

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Fetele batrane sau eternii burlaci de ce nu se casatoresc unii oameni ? Evaluare topic: * * * * *

#351 Utilizator offline   ActorGrabit 

• observator incomod
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 12-January 07

Scris 18 April 2010 - 11:30 AM

Vezi postareaHelene 23, la Oct 25 2006, 12:47 PM, a spus:

Personal, ii consider neimpliniti pe acei oameni care n-au familie.Adica mai mult pe cei care n-au copii. nu mi-as putea imagina viata fara copii. nu-i am inca, dar as face tot ce imi sta in putinta pentru a-i avea cand va veni momentul. daca barbatul cu care ii voi avea, va ramane pana la adanci batraneti langa mine e mai mult sau mai putin important. deocamdata conteaza foarte mult sa am un partener, si va conta cred ca tot timpul, dar copii vor fi cei care ma vor face sa ma simt implinita.

Tu probabil faci parte din tagma celor care traiesc pt ca in primul rand sa se reproduca. :cheer:
0

#352 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 10

Scris 18 April 2010 - 03:29 PM

Vezi postareaActorGrabit, la Apr 18 2010, 11:30 AM, a spus:

Tu probabil faci parte din tagma celor care traiesc pt ca in primul rand sa se reproduca. :D

Se pare ca erorile nu se fac īntelese īntr-o singura generatie...ele se reproduc cu fiecare reproducere. :)

Vezi postareaActorGrabit, la Apr 18 2010, 11:30 AM, a spus:

Zambeste! Maine e posibil sa ramai fara dinti! :doh:

Cu speranta...ca proteza dentara te va face sa īntelegi semnificatia unui zīmbet virtual (cinic, fatarnic, etc.) :cheer:
0

#353 Utilizator offline   Numedisponibil 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-May 10

Scris 23 May 2010 - 12:13 AM

''Personal, ii consider neimpliniti pe acei oameni care n-au familie.Adica mai mult pe cei care n-au copii. nu mi-as putea imagina viata fara copii. nu-i am inca, dar as face tot ce imi sta in putinta pentru a-i avea cand va veni momentul. daca barbatul cu care ii voi avea, va ramane pana la adanci batraneti langa mine e mai mult sau mai putin important. deocamdata conteaza foarte mult sa am un partener, si va conta cred ca tot timpul, dar copii vor fi cei care ma vor face sa ma simt implinita.''

e oarecum egoist sa gandesti asa. faci copii, pt tine. acuma , eu stiu ca e feșăn sa fii mamica singura si descurcareata, dar ăsta e 'ambāț in cur' inutil pentru ca atunci cand faci un copil trebuie sa fii constienta ca el trebuie sa aiba si mama, si tata. i mean, really, el trebuie sa fie prezent fizic mereu langa ei. si zic asta pt ca spuneai ca pruncii tai vor fi cei care te vor face implinita- f frumos ceea ce spui , doar ca, nu o sa te simti implinita daca ei nu sunt. vorbesc din experienta noastra familiala.. mama a crezut ca poate fi si mama, si tata , si prieten , si bunic, si catel.. nu i a iesit, sau daca i a iesit , i a iesit prost.
e posibil sa fii inteles eu gresit ce ai zis tu acolo.

'Tu probabil faci parte din tagma celor care traiesc pt ca in primul rand sa se reproduca.'

pai, nu asta i scopul nostru principal?
0

#354 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 23 May 2010 - 12:25 AM

Nu asta e scopul nostru principal...nu traim doar ca sa ne reproducem -asta e scopul vietii animalelor probabil.
Singuratatea are rostul ei...te invata sa traiesti cu tine insuti.e relatia cu tine insuti.Daca e proasta,nu ai pe cine sa dai vina...pe cine sa arunci raspunderea.Esti doar tu,si daca nu inveti sa te iubesti,sa te stimezi,sa te accepti asa cum esti,atunci singuratatea e cumplita.Pentru ca esti cu tine -un dusman,nu un prieten si iubit.Si de tine nu ai unde sa fugi.
Vezi,familia are rostul ei,copii au rostul lor in viata ta,si singuratatea are rostul ei.
0

#355 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 23 May 2010 - 12:41 AM

cunosc doi astfel de oameni cu oaresce varsta, minunati oameni, hotarati burlaci care au ajuns sa se iubeasca si sa se casatoreasca, si-au dorit mult un copil dar sarcina i-a pus ei in pericol viata
0

#356 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 23 May 2010 - 03:53 AM

Poate ea n-a fost ceruta in casatorie!!! sau el n-a reusit sa aibe o relatie puternica cu nimeni.
0

Impartaseste acest subiect:

• 36 Pagini +
  • « Prima
  • 34
  • 35
  • 36
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Nu mai exista femei adevarate?
sau exista, dar mai rar!!
New Task  455 33.102
Hot Topic (New) Fericirea
ce este fericirea?
Roxana@ Elena  46 8.835
Hot Topic (New) Top trei motive pentru care v-ati casatorit/ v-ati casatori * * * * * Sicilia  72 3.603
Hot Topic (New) Banii sau Iubirea?
Ce prefera femeile in ziua de azi?
cocky12  318 18.624
Hot Topic (New) Cum treceti peste deceptia sentimentala Strut  143 12.645