am nevoie de ajutorul celor care stiu care este cea mai buna scoala de bucatari din bucuresti.Am nevoie de sfaturi.Am ales sa ma fac bucatar si am nevoie sa aleg locul cel mai potrivit si mai bun.
va multumesc!
Pagina 1 din 1
Scoala de bucatari
Scris 24 October 2006 - 11:40 AM
cristina_i, la Oct 24 2006, 12:00 AM, a spus:
am nevoie de ajutorul celor care stiu care este cea mai buna scoala de bucatari din bucuresti.Am nevoie de sfaturi.Am ales sa ma fac bucatar si am nevoie sa aleg locul cel mai potrivit si mai bun.
va multumesc!
va multumesc!
Te felicit pentru meseria aleasa, sper sa-ti placa si sa-ti aduca satisfactie financiara cat de curind.
Considera Hotelurile Ambasador, Lido, Athenee Palace si Berlin o sursa majora de oportunitate lucrativa.
Scris 24 October 2006 - 12:45 PM
Olga Khan, la Oct 24 2006, 12:40 PM, a spus:
Te felicit pentru meseria aleasa, sper sa-ti placa si sa-ti aduca satisfactie financiara cat de curind.
Considera Hotelurile Ambasador, Lido, Athenee Palace si Berlin o sursa majora de oportunitate lucrativa.
multumesc mult.
sper sa fie cineva care sa-mi dea vreun sfat la ce scoala sa ma duc sau ...sa nu ma duc
sunt multe centre de pregatire....si vreau sa-l aleg pe cel mai bun...si asta cu ajutorul celor care stiu...nu pot risca sa dau banii aiurea si apoi sa realizez ca n-am facut cea mai buna alegere in privinta scolii
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
As dori sa intreb publicu' :P
Pizza cu livrare la domiciliu |
craciunstef | 34 | 23.127 |
|
Pui cu ciuperci si vin Marsala | Sarah N.... | 6 | 6.952 |