Pagina 1 din 1
Aftele nesuferite..cum scap de ele?
Scris 23 October 2006 - 10:49 PM
De f multa vreme imi apar periodic afte in gura, fie pe gingii, fie pe mucoasa bucala...sunt neplacute, ustura si uneori abia pot sa mananc sau sa vorbesc.
stiu ca le fac din cauza ca am sistemul imunitar f prost..ceea ce le permite sa se dezvolte..dar poate exista o cale de a scapa de ele... ma puteti ajuta?
stiu ca le fac din cauza ca am sistemul imunitar f prost..ceea ce le permite sa se dezvolte..dar poate exista o cale de a scapa de ele... ma puteti ajuta?
Scris 24 October 2006 - 10:49 AM
Olga Khan, la Oct 24 2006, 07:10 AM, a spus:
Poti sa vizitezi si un dentist !!! O sa-ti spuna lucruri interesante.
eu merg lunar la dentist pentru ca am aparat dentar si merg la control...
multumesc ptr raspunsuri...de glicerina boraxata stiam si eu..dar ea nu face altceva decat sa e trateze...sa usureze durerea..eu as vrea sa stiu daca pot face cumva ca sa le previn
Scris 24 October 2006 - 10:56 AM
si mie imi apareau mereu...nu stiu de la ce 
este la farmacie o solutie contra aftelor pe baza de formol. Nu stiu exact cum o cheama ca eu ii cer exact asa: solutie pt afte cu formol
este la farmacie o solutie contra aftelor pe baza de formol. Nu stiu exact cum o cheama ca eu ii cer exact asa: solutie pt afte cu formol
Scris 01 April 2012 - 03:40 PM
Cea mai simpla metoda de a preveni aftele este sa clatim bine gura dupa fiecare aliment consumat.
Nucile de exemplu sunt cunoscute ca provoaca afte destul de des......eu mai fac afte si de la vinete, muraturi......e intr-adevar destul de neplacut.
Nucile de exemplu sunt cunoscute ca provoaca afte destul de des......eu mai fac afte si de la vinete, muraturi......e intr-adevar destul de neplacut.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Masturbarea - efecte fizice negative? | samoilaaa | 13 | 22.469 |
|
Probleme respiratorii | Naeema | 13 | 9.394 |
|
Sarcoidoza
prednisom |