sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Photomapia Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roportal 

• Nenea admin
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Admin
  • Inregistrat: 23-November 03

Scris 23 October 2006 - 05:31 PM

A fost lansat situl de fotografie orientat catre turism - Photomapia. Designul atragator si accesibil permite adaugarea unui numar nelimitat de poze si coordonate geografice corespunzatoare.
Pe Harta Lumii puteti calatori virtual in locatiile fotografiate de utilizatori. Toate serviciile puse la dispozitie de Photomapia sunt gratuite.
Pentru posesorii de pagini personale este pusa la dispozitie o unealta Flash (incepand de maine) ce permite integrarea albumelor de pe Photomapia in designul personal.

#2 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-May 06

Scris 23 October 2006 - 08:50 PM

Foarte frumos ! Succes In Continuare !!
0

#3 Utilizator offline   Endless 

• The Dead Terrorist
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 24 October 2006 - 09:15 AM

designul este foarte reusit!felicitari!
0

#4 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 24 October 2006 - 02:19 PM

Pentru cei care nu ştiu user-ul de aici merge şi acolo.
0

#5 Utilizator offline   PSC2007 

• Cu capul īn nori, vă privesc de sus
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 29 October 2006 - 02:08 AM

Vezi postareaCrusher, la Oct 24 2006, 02:19 PM, a spus:

Pentru cei care nu ştiu user-ul de aici merge şi acolo.

Eu chiar nu ştiu: de cāte ori bag userul şi parola, mă direcţionează la pagina principală Roportal. Dacă revin la PhotoMapia, īmi cere să mă loghez. Şi mă loghez, şi iar mă trimite la pagina principală din Roportal. Şi tot aşa.
Şi nu voiam decāt să pun nişte poze... :cry:
0

#6 Utilizator offline   Crusher 

• ...la tinereţe...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 29 October 2006 - 05:49 PM

Poate bagi parola gresit. Sau nu te loghezi unde trebuie. La mine a mers sa ma loghez. :|
0

#7 Utilizator offline   PSC2007 

• Cu capul īn nori, vă privesc de sus
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 29 October 2006 - 08:22 PM

Vezi postareaCrusher, la Oct 29 2006, 05:49 PM, a spus:

Poate bagi parola gresit. Sau nu te loghezi unde trebuie. La mine a mers sa ma loghez. :|

E ceva legat de site. Dacă aş băga parola greşit, nu m-aş putea loga nici pe Roportal (doar scrie pe acolo că, virgulă, contul de pe Roportal merge şi pe Photomapia). După logare (pe Photomapia), sunt redirectat la Roportal (home page), unde mi se arată că sunt logat. Dacă revin pe Photomapia, īmi spune că NU sunt logat.
E drept, am cookie-urile dezactivate (nivelele de securitate şi de intimitate īn IE le-am setat la maximum) şi poate d-aia. Cobor nivelul la Privacy numai dacă e vorba de Yahoo, īn rest nu vreau cookie-uri la mine īn sistem. Iar dacă e vorba de activarea cookie-urilor pentru Photomapia, mai bine lasă.
Mai există site-uri pentru upload de poze (chiar Roportal - am pus nişte poze la Galeria foto), unde nu e obligatorie acceptarea cookie-urilor.

Aceasta postare a fost editata de PSC2007: 29 October 2006 - 08:24 PM

0

#8 Utilizator offline   tahionic 

• Veriga lipsa :)
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 03

Scris 30 October 2006 - 12:32 AM

Da, din pacate site-ul se bazeaza pe cookie-uri pentru ca ne e noua mai usor. Ma mir insa ca Roportalul functioneaza si fara.
Cat despre cookie-uri, acestea nu pot fi transmise de pe un domeniu pe altul - deci nu poate avea photomapia acces la cookie-urile de pe roportal sau invers.
Daca s-ar opta pt fara cookies atunci ar trebui trimis un url kilometric de fiecare data (pentru a tine minte contul de la o pagina la alta) si asta ar implica alte probleme.
Din punctul de vedere al retelei Roportal, cookie-urile sunt folosite pentru a stoca setarile utilizatorului (codificate) si session id. Acelasi session id se poate trimite si fara cookie. Site-urile de care probabil va feriti urmaresc activitatea unui utilizator prin intermediul acestui id, deci dezactivarea cookie-urilor nu prea aduce nici un avantaj.
Inca o chestie, site-urile de care va feriti sunt cele care pun reclame, contoare, etc adica isi pun continutul pe alte site-uri si la urma agregheaza toate informatiile. Trebuie sa fie omniprezente tocmai pentru ca nu au acces la cookie-urile altui site (asa e standardul). Photomapia e un site de sine statator, nicidecum contor de trafic sau ad server, deci nu poate urmari decat activitatea unui utilizator pe Photomapia (daca ar si face-o).
Scuze de raspunsul oarecum tehnic si lung, dar voi salva mesajul si pentru interpelari viitoare la acelasi subiect.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic