VICTORIE !!!
Scris 12 December 2004 - 09:04 PM
150.000 de voturi sunt destul de multe pentru a-la face pe Nastase presedinte, asta daca sondajele la iesirea de la urna nu sa-au inselat!
Scris 12 December 2004 - 09:07 PM
Eu as fi pus titlul VICTORIE ???
Este pregatita Romania pentru un rezultat atat de strans?
Este pregatita Romania pentru un rezultat atat de strans?
Scris 12 December 2004 - 11:24 PM
Cel mai bine e sa asteptam rezultatul final al alegerilor, fara sa facem astfel de afirmatii... votul sa-a incheiat de aproape 3 ore, timp insuficinet pentru a face astfel de afirmatii... consider ca Basescu sa-a precipitat cand sa-a declarat invingator... iar faza cu "majoritatea tinerilor la-au votat pe Basescu" mi se pare amuzanta.... sunt multi care habar n-aveau pe cine sa voteze si au pus stampila la intamplare... de asemenea, cunosc destui tineri care la-au votat pe Nastase...
Cel mai bine e sa asteptam... oricum, de pe acum se anunta un scor extrem de strans...
Cel mai bine e sa asteptam... oricum, de pe acum se anunta un scor extrem de strans...
Scris 12 December 2004 - 11:41 PM
Dupa cum spui si tu Monique, prima bila neagra a lui Basescu i se da dupa ce sa-a declarat castigator (abia acum vad ca revine la normal
), dar pe mine m-a suparat altceva................faptul ca nici macar nu a asteptat sa fie declarat invingator si a inceput cu expresii tip BASE' (ma refer la "Adriane nici nu stii, ce om mic ai inceput sa fii" sau cam asa ceva). Pentru asta are o super bila NEAGRA, mai neagra ca pisicuta noastra :
: :
: (sper sa nu te superi pisicuto :winca: )
Scris 13 December 2004 - 12:17 AM
Oameni buni nu sariti de fund prea tare! Am fost precaut si n-am pus titul "victoria lui Nastase" sau "victoria PSD". Am pus VICTORIE. Fiecare zice ce crede, pe mine personal nu m-au convins sondajele si astept numaratoarea finala, dar sunt aproape sigura ca va castiga Nastase. Fiecare scrieti ce vreti, ca doar nu va cenzurez eu. :
:
Mai bine autocenzurati-va !!! :
:
Mai bine autocenzurati-va !!! :
Scris 13 December 2004 - 12:21 AM
Ce aiurea mi sa-a parut sa-i vad pe oameni adunati dinou in Piata Universitatii...mi-au adus aminte de cei ce urinau pe teatrul national si se bateau cu lumea prin 91...
HAI DINAMO!
HAI DINAMO!
Scris 13 December 2004 - 12:24 AM
Nu va mai grabiti , oameni buni, cu astfel de afirmatii pro nastase sau basescu... subiectul trebuie discutat dupa ce se vor da niste sondaje cat de cat clare...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alegeri anticipate! | xmada | 0 | 3.680 |
|
Romānilor! Nu ne puteţi lipsi de dreptul la autodeterminare!
Romānilor! Nu ne puteţi lipsi de dreptul la autodeterminare |
Garda_Maghiara | 5 | 1.988 |
|
Realitatea autohtona in titlurile straine
Articol |
Mephistofel | 1 | 5.085 |
|
ce vrea de fapt Ion Iliescu | ovielb | 6 | 6.330 |
|
Americanii vor sa mai trimitem niste romani in Irak | roportal | 3 | 4.646 |
Contact
Facebook