Care va fi viitorul presedinte???
Scris 12 December 2004 - 09:01 PM
Rezultatele sondajelor de opinie sunt neconcludente.
Ma asteptam la o lupta stransa dar nici chiar asa.
CURS: 50.7 Nastase 40.3 Basescu
ISOMAR: 50 Nastase 50 Basescu
Ma asteptam la o lupta stransa dar nici chiar asa.
CURS: 50.7 Nastase 40.3 Basescu
ISOMAR: 50 Nastase 50 Basescu
Scris 12 December 2004 - 09:15 PM
Nu stiu care va fi presedintele, dar cert este ca Basescu se vede cu 2 procente in fata, si nu inteleg de ce?
O stii el ceva si noi nu stim.
Scris 12 December 2004 - 09:18 PM
Tinand cont ca numaratoarea este mult mai usor de facut probabil ca vom afla maine dimineata care va fi presedintele pentru urmatorii 5 ani.
Scris 13 December 2004 - 11:03 AM
Citeaza
Nu stiu care va fi presedintele, dar cert este ca Basescu se vede cu 2 procente in fata, si nu inteleg de ce?
Cu siguranta a stiut ceva :
Scris 13 December 2004 - 11:04 AM
Da, se pare ca in cele din urma, Basescu va fi cel care va carmui tara in urmatorii 5 ani
Mai sun 8% din voturi de numarat, dar nu cred ca Nastase mai poate intoarce scorul in favoarea sa...
Mai sun 8% din voturi de numarat, dar nu cred ca Nastase mai poate intoarce scorul in favoarea sa...
Scris 13 December 2004 - 12:10 PM
pot sa ma bucur? 
adevarul este ca basescu a castigat dupa confruntarea de la tvr. un sondaj in zilele antemergatoare confruntarii nastase avea aprox 5% in fata. daca ne uitam ca acum basescu are 3,4% diferenta ne dam seama cat de bine si-a insusit confruntarea de la tvr.
ma bucur ca psd-ul nu mai are control 100% in tara asta.
adevarul este ca basescu a castigat dupa confruntarea de la tvr. un sondaj in zilele antemergatoare confruntarii nastase avea aprox 5% in fata. daca ne uitam ca acum basescu are 3,4% diferenta ne dam seama cat de bine si-a insusit confruntarea de la tvr.
ma bucur ca psd-ul nu mai are control 100% in tara asta.
Scris 13 December 2004 - 12:37 PM
Citeaza
pot sa ma bucur? 
Normal ca poti, eu sper sa ne putem bucura cu totii cand vom vedea ca tara asta o va duce mai bine :arrow:
Scris 13 December 2004 - 02:02 PM
Citeaza
Citeaza
pot sa ma bucur? 
Normal ca poti, eu sper sa ne putem bucura cu totii cand vom vedea ca tara asta o va duce mai bine :arrow:
Subscriu,desi este putin probabil...pentru tara in general...pentru mine personal...e de bine!
Dimineata,eram putin ingandurata...acum sunt mai mult decat satisfacuta...am primit o super veste...care ma face sa exclam"Basescu Presedinte!"
:dee :dee :dee :dee :dee :dee :dee
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Pareri...sincere,fara ipocrizie. |
Bagherra | 91 | 19.323 |
|
Prima femeie de culoare vicepresedinte SUA | simplu | 8 | 6.370 |
|
Raportul special SAR asupra alegerilor: ILIESCU SE INTOARCE | pegassus | 3 | 4.542 |
|
Rezistenta irakiana
sau de ce pierd americanii |
Arminius | 442 | 37.081 |
|
Dialog cu Gigi Becali | roportal | 84 | 40.711 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis