:scratch:
Dupa problema cu mousul "plimbaret" pe care am rezolvat-o prin schimbarea unui mous vechi cu unul nou si prin reinstalarea sistemului de operare acum am alta problema: a aparut un "calendar" pe monitor si nu stiu cum sa scap de el; ma puteti ajuta?
#-o
Pagina 1 din 1
calendar pe monitor
Scris 12 December 2004 - 04:22 PM
Ai cumva Longhorn transformation pacca?
Se mai poate sa fii instala vre-un program de pe net. Incearca sa scoti Active Descatop.
Se mai poate sa fii instala vre-un program de pe net. Incearca sa scoti Active Descatop.
Scris 12 December 2004 - 04:38 PM
:dee :dee :dee
Andrei, iti multumesc foooarte mult pentru promptitudinea raspunsului dar.... dupa cum am mai spus ma pricep prea putin la calculatoare asa ca va trebui sa rog pe cineva sa-mi "traduca" ceea ce ai scris tu. Cred ca totusi calendarul a aparut dupa un program instalat de mine de pe net si probabil ca e vorba de "websots". Ma dau in vant dupa pozele din acest site.
Andrei, iti multumesc foooarte mult pentru promptitudinea raspunsului dar.... dupa cum am mai spus ma pricep prea putin la calculatoare asa ca va trebui sa rog pe cineva sa-mi "traduca" ceea ce ai scris tu. Cred ca totusi calendarul a aparut dupa un program instalat de mine de pe net si probabil ca e vorba de "websots". Ma dau in vant dupa pozele din acest site.
Scris 12 December 2004 - 10:22 PM
Websots e un program prin care poti scoate multe imagini interesante...! Ca sa scapi de calendar, deschide programul, intra la Options - Wallpaper - si de acolo iei bifatura de pe Display calendar on descatop wallpaper ... atat !
Scris 13 December 2004 - 07:51 AM
Conte, PLECACIUNE! Am scapat de calendar - singura - ceea ce mie mi se pare o REALIZARE. Explicatia a fost pe masura priceperii mele si m/am descurcat.
:twisted:
:twisted:
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema RPG Maker VX
Poate nu chiar o " problema ", dar ceva in genul >_> |
Pickle-chan | 0 | 1.344 |
|