sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

As vrea un sfat daca va rog frumos! Nu stiu ce sa fac! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mirica 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 21 October 2006 - 08:39 PM

Buna tuturor!! am citit multe din topicurile de aici si multi care au deschis topicuri au primit sfaturi destul de bune... eu sunt foarte confuz... si vreau sa aflu si parerea voastra si mai ales a barbatilor... deoarece sunt intr-o situatie noua prin care nu am mai trecut si o parte din mine zice sa plec iar cealalta sa raman....
Iata si ... nici nu stiu cum sa ai zic... confuzia poate...: am cunoscut o fata de cateva saptamani... eu am 28 ea are 25 de ani,e tare dragutica,se ingrijeste la 4 ace barbati intorc privirea dupa ea pe strada ... pot sa spun ca sunt nebun dupa ea... ma atrage din orce face... e blanda...dragastoasa,nebunatica,atenta cu mine... ne intelegem super... chiar pot sa zic ca are toate calitatile care le astept de la o femeie... dar problema mare s-au cel putin problema din punctul meu de vedere... e ca este divortata si are un copil,cu fostu el sot... o greseala facuta la 20 de ani cu un om care zice ea o batea si umbla mai mult la femei decat pe acasa si de care a divortat inainte de al naste pe fiul ei... eu i-mi doresc foarte mult o familie dar ma deranjeaza trecutul ei... si anume copilul pe care il are si nu stiu daca o sa-l pot privi vreodata ca fiind ceva din familia mea... pe ea o plac enorm de mult dar nu pot trece peste aceste aspecte...
Nici macar nu stiu ce sa scriu mai departe caci sunt foarte confuz... tot ce stiu e ca o plac mult sunt cucerit de ea ...si as fi curios sa aflu daca a mai fost cineva intr-o situatie ca a mea... pentru ca simt ca ma indragostesc de ea si nu vreau sa fac o alegere gresita de care sa i-mi para rau mai tarziu... poate daca a mai trecut cineva prin asa ceva... sa ma sfatuie... poate e ceva doar trecator legat de nesiguranta mea... eu nu mai stiu ce sa zic... va multumesc anticipat!
0

#2 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 21 October 2006 - 08:53 PM

salut....
ai incercat macar sa te apropii de copil?nici el,nici ea nu au nici o vina ca acel copil exista si daca tu o placi atat de mult,cu timpul s-ar putea sa indragesti si copilul.el nu ar trebui sa fie o piedica in relatia voastra
0

#3 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 21 October 2006 - 08:56 PM

Vezi postareamirica, la Oct 21 2006, 08:39 PM, a spus:

incepi sa pierzi teren! nu o meriti :flowers:
0

#4 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 21 October 2006 - 08:58 PM

Au fost invitati doar barbatii sa posteze, dar mi-am permis sa o fac si eu.

Acel copil nu are nici o vina ca a venit pe lume, iar daca tu o iubesti pe mama sa, trebui s-a accepti cu bune, cu rele, chiar si cu unul sau mai multi copii.

Daca o iubesti, n-ar trebui sa te deranjeze trecutul ei. E doar... trecut!
Nu o pune sa aleaga intre tine si copil.
0

#5 Utilizator offline   mirica 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 October 2006 - 08:58 PM

Vezi postareaclar_de_luna, la Oct 21 2006, 09:53 PM, a spus:

salut....
ai incercat macar sa te apropii de copil?nici el,nici ea nu au nici o vina ca acel copil exista si daca tu o placi atat de mult,cu timpul s-ar putea sa indragesti si copilul.el nu ar trebui sa fie o piedica in relatia voastra

Pai ma joc cu el,ai cumpar ciocolata... il duc in spate... dar simt nici nu stiu cum sa-i zic poate o repulsie fata de el... ca nu e al meu... nu vreau sa fiu rautacios dar nici nu vreau sa mintesc aici de dragu de a scrie... e frumusel copilu dar efectiv simt ca nu stiu se da o lupta interioara in mine... in sensu ca o parte i-mi zice sa il accept iar cealalta ... il respinge... pe scurt nu ma pot impaca cu gandu ca are un copil cu altcineva...
0

#6 Utilizator offline   clar_de_luna 

• Clara
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 14-August 06

Scris 21 October 2006 - 09:00 PM

Vezi postareaYvonna, la Oct 21 2006, 09:56 PM, a spus:

incepi sa pierzi teren! nu o meriti :crazy:

eu cred ca e doar confuz,speriat......dar daca analizeaza bine situatia isi va da seama ca putea fi el in situatia eisi va vedea altfel problema
0

#7 Utilizator offline   mirica 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 October 2006 - 09:02 PM

Vezi postareaEmmaD, la Oct 21 2006, 09:58 PM, a spus:

Au fost invitati doar barbatii sa posteze, dar mi-am permis sa o fac si eu.

Acel copil nu are nici o vina ca a venit pe lume, iar daca tu o iubesti pe mama sa, trebui s-a accepti cu bune, cu rele, chiar si cu unul sau mai multi copii.

Daca o iubesti, n-ar trebui sa te deranjeze trecutul ei. E doar... trecut!
Nu o pune sa aleaga intre tine si copil.

Dar nici nu as putea sa o pun sa aleaga intre mine si el... si daca ar fi ceva de genu mas retrage eu inainte de a alege ea ceva... sapoi e mama si copilul pentru o mama e cel mai important ma gandesc... deci nici nu mia trecut prin cap sa aleaga intre mine si el... si nu o iubesc... nu ai citit atent... ne stim doar de cateva saptamani si incep sa ma indragostesc de ea... inca nu o iubesc... i-mi pasa de ea doar ca sunt foarte confuz.
0

#8 Utilizator offline   EmmaD 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 09-April 06

Scris 21 October 2006 - 09:08 PM

Vezi postareamirica, la Oct 21 2006, 09:58 PM, a spus:

Pai ma joc cu el,ai cumpar ciocolata... il duc in spate... dar simt nici nu stiu cum sa-i zic poate o repulsie fata de el... ca nu e al meu...

:cry: :stars: :stars:

Sincer, cauta pe cineva fara genul asta de... "obligatii" :crazy:
0

#9 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 21 October 2006 - 09:09 PM

Este normal, tot ceea ce simti. Nu este copilul tau. Cand este al tau este cu totul diferit, vine de la sine. Asta nu te impiedica sa te apropi de el si chiar sa o iubesti pe ea asa cum merita.
Am o relatie cu un barbat care are 2 copii. Ii iubesc si nu ma deranjeza. Clar nu am putut sa ii iubesc din prima, dar sunt doar copii. Cred ca daca ai fi in locul ei nu te-ai simti onorat. Hai ... fa un efort pentru ea! Numai bine,
Alina
0

#10 Utilizator offline   mirica 

• Boboc
  • Pip

Scris 21 October 2006 - 09:31 PM

Sincer, cauta pe cineva fara genul asta de... "obligatii" :crazy:
[/quote]
Sincer... nu am puterea... si sincer ma simt vinovat pe zi ce trece ca-i dau sperante si ca nu ma pot apropia sufleteste de micut... si daca tot sincer cred ca nu o merit... dar chiar o plac... poate sunt egoist si ma uit la mine mai mult... defapt cred ca sunt egoist... la faza asta...dar ma simt in al 9-lea cer cand sunt in bratele ei...chiar ma simt! si mai i-mi este frica de reactia familiei mele... sa nu i-mi vina cu fraze de genu "Tocmai pe ea.." eu cred ca daca ar citi ce scriu eu acum aici m-ar fugari pe unde am venit...
I-mi e rusine sa vorbesc cu prieteni despre problema asta... i-mi e rusine de gandurile care i-mi vin si de mine dar aici pot vb deschis si spune ce vorbesc sub anonimat... si sincer cred ca ea merita un barbat care sa o accepte impreuna cu copilul ei... eu nu stiu daca o sa il pot accepta pe micutz si stiu ca daca nu il voi accepta ma voi retrage eu singur si de aia am hotarat sa ma descarc aici... ca ma apasa prea mult gandurile si simteam ca explodez daca nu vorbeam cu cineva...
Va multumesc pentru raspunsuri!
0

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari