asus ati radeon x1300
Scris 21 October 2006 - 08:17 PM
sal'! Am o problema care ma cam chinuie cu o placa nou cumparat si anume asus ati radeon x1300! Am instalat drverul de pe cd, si am intrat si eu intr-un joc sa vad cum se comporta noua placa! Merge foarte bine numai cu o exceptie care ma amageste foarte tare! Scade framerateul aiurea, indiferent daca setarile video din jocuri este pe HIGH SAU LOW! Si asta ma supara foarte tare deoarece am avut o placa grafica mai veche geforce fx5200 care nu era buna de nimic! Si ceva imi spune ca nici asta nu e mai buna decat cea veche, mai ales daca scade frameratul la low! Am jucat prima data LOTR War of the ring, dar si in cs imi mergea la fel! Indiferent ce jucam ,imi scadea framertul! Merge bine cateva secunde, iar incepea sa scada , iar merge mai bine si tot asa, oscila! Nu stiu ce sa fac! Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi! Placa e pe 256DDR2 cu 256biti pe pci express!
Scris 21 October 2006 - 08:19 PM
Zi si restul sistemului ce contine (procesor / memorie in spetza).
Vezi sa fie alimentata calumea si sa nu se supra-incalzeasca.
Vezi sa fie alimentata calumea si sa nu se supra-incalzeasca.
Scris 21 October 2006 - 09:34 PM
pai am o placa de baza foxconn 915P7AD-8EKRS, proceseor 2.6 Celeron, 512 DDR400! Acum cu alimetarea si supraincalzire nu stiu ce sa zic! Ce masuri as putea lua?
Scris 21 October 2006 - 11:42 PM
In primul rand intra pe Pagina Ati si descarca-ti o versiune mai noua de drivere , e posibil (si ai sanse mari) sa fie de vina driverele vechi.Daca nu merge vezi mai jos....
Verifica temperatura inainte de a juca si atunci cand joci si se incetineste:
-placii video cu Ati Tool
-placii de baza si a carcasei cu : SpeedFan
Posteaza rezultatele aici , cauta cu google care ar trebui sa fie valorile normale in timpul utilizarii pentru placa ta si vezi ce diferenta este intre atunci cand folosesti si atunci cand nu folosesti placa (sau intre cand merge bine si cand nu).
Pentru alimentare: Din cate vad placa video nu are alimentare secudnara de la un molex , asa ca incerca sa deconectezi unitatile optice (dvd/cd -rom/rw sau ce mai ai pe acolo si nu folosesti) si vezi daca merge mai bine.
Verifica temperatura inainte de a juca si atunci cand joci si se incetineste:
-placii video cu Ati Tool
-placii de baza si a carcasei cu : SpeedFan
Posteaza rezultatele aici , cauta cu google care ar trebui sa fie valorile normale in timpul utilizarii pentru placa ta si vezi ce diferenta este intre atunci cand folosesti si atunci cand nu folosesti placa (sau intre cand merge bine si cand nu).
Pentru alimentare: Din cate vad placa video nu are alimentare secudnara de la un molex , asa ca incerca sa deconectezi unitatile optice (dvd/cd -rom/rw sau ce mai ai pe acolo si nu folosesti) si vezi daca merge mai bine.
Scris 22 October 2006 - 02:14 AM
am incercat cu Speed Fan, am bagat un driver nou, dar se pare ca tot nu s-a rezolvat! Cu speed fanul am avut valori destul de maricele mai ales la temp1 unde a ajuns la 55C si temp2(din cate stiu eu e procesorul) a avut valori normale! Acum nu stiu ce sa zic, sunt disperatu cu placa asta, ca nu pot juca si eu ceva normal! Cat despre deconecta celelalte componente, am sa incerc si asta! ID-ul meu de Skype este spawn_705, poate ne intelegem mai bine!
Scris 23 October 2006 - 03:57 PM
Salut!
Incearca sa folosesti Omega drivers de aici:
Omega Drives ATI
Dar intai sa dezinstalezi vechile drivere, restartezi si apoi instalezi omega drivers.
O zi buna!
Incearca sa folosesti Omega drivers de aici:
Omega Drives ATI
Dar intai sa dezinstalezi vechile drivere, restartezi si apoi instalezi omega drivers.
O zi buna!
Scris 23 October 2006 - 11:32 PM
Temperatura cea mai mare e probabil cea a procesorului . Zi si tu cat e temp2.
Temp1 daca e temperatura din carcasa ( si nu a procesorului) la 55 de grade e mult prea ridicata si poate fi cauza problemelor tale! (caz in care ar fi cazul sa-ti instalezi niste ventilaotare ,pe fata carcasei sa traga , pe spate sa scoata aer).
Temp1 daca e temperatura din carcasa ( si nu a procesorului) la 55 de grade e mult prea ridicata si poate fi cauza problemelor tale! (caz in care ar fi cazul sa-ti instalezi niste ventilaotare ,pe fata carcasei sa traga , pe spate sa scoata aer).
Scris 24 October 2006 - 02:03 PM
temp2 36 grade, si ala cred ca e procesorul! Cat despre racire, zi-mi si mie o solutie!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
PLACA DE BAZA VS MEMORIA RAM ? | bookworm | 2 | 6.079 |
|
Ce Pasta Termoconductoare Folositi? | Am@DEUS | 4 | 7.446 |
|
|
Tommyz0r | 2 | 1.748 |
|