sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

implant refractiv Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Costel007 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-October 06

Scris 21 October 2006 - 03:00 PM

:flowers: SA incepem am 28 ani si am miopie forte tocmai am fost la un cabinet oftalmologic Oculus unde in urma controlului efectuat sa stabilit ca am; la os -4 si la od -13 .
E ce imi recomanda medicii de acolo,pentru ca la od am -13 o operatie de implant refractiv iar la os-4 operatie laser.Ce ma intereseaza pe mine cit mai multe informatii despre acest implant refractiv.Ca de exemplu:daca acea lentila acopera tot cimpul vizual, daca ochiul o simte fiindca este totusi in el,si orce informatie pe care ar trebui sa o stiu.
0

#2 Utilizator offline   dimi1 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-November 06

Scris 10 November 2006 - 04:48 PM

[quote name='Costel007' date='Oct 21 2006, 03:00 PM' post='387690']
:stars: SA incepem am 28 ani si am miopie forte tocmai am fost la un cabinet oftalmologic Oculus unde in urma controlului efectuat sa stabilit ca am; la os -4 si la od -13 .
E ce imi recomanda medicii de acolo,pentru ca la od am -13 o operatie de implant refractiv iar la os-4 operatie laser.Ce ma intereseaza pe mine cit mai multe informatii despre acest implant refractiv.Ca de exemplu:daca acea lentila acopera tot cimpul vizual, daca ochiul o simte fiindca este totusi in el,si orce informatie pe care ar trebui sa o stiu.
[/quot
A fost sora mea la Oculus si is-a facut Laser pentru miopia.Te informez ca nu mai vede bine acum
si alti doctori mi au zis ca indicatia pentru laser sunt miopiile mari ,mai mari de -6.
Nu iti mai spun ca nici nu m-au bagat in seama cei de la Oculus dupa accea.
Despre implantele refractive nu stiu ce sa zic,s-ar putea sa fie bine.
Mai bine fugi de la oculus totusi pentru ca ala nu e cabinet,e fabrica.Sunt draguti cat au interes.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cornete nazale
Operatie cornete nazale
Eliza78  0 6.998
Hot Topic (New) i need an answer pls blackit666  31 11.258