E ce imi recomanda medicii de acolo,pentru ca la od am -13 o operatie de implant refractiv iar la os-4 operatie laser.Ce ma intereseaza pe mine cit mai multe informatii despre acest implant refractiv.Ca de exemplu:daca acea lentila acopera tot cimpul vizual, daca ochiul o simte fiindca este totusi in el,si orce informatie pe care ar trebui sa o stiu.
Pagina 1 din 1
implant refractiv
Scris 21 October 2006 - 03:00 PM
E ce imi recomanda medicii de acolo,pentru ca la od am -13 o operatie de implant refractiv iar la os-4 operatie laser.Ce ma intereseaza pe mine cit mai multe informatii despre acest implant refractiv.Ca de exemplu:daca acea lentila acopera tot cimpul vizual, daca ochiul o simte fiindca este totusi in el,si orce informatie pe care ar trebui sa o stiu.
Scris 10 November 2006 - 04:48 PM
[quote name='Costel007' date='Oct 21 2006, 03:00 PM' post='387690']
SA incepem am 28 ani si am miopie forte tocmai am fost la un cabinet oftalmologic Oculus unde in urma controlului efectuat sa stabilit ca am; la os -4 si la od -13 .
[/quot
A fost sora mea la Oculus si is-a facut Laser pentru miopia.Te informez ca nu mai vede bine acum
si alti doctori mi au zis ca indicatia pentru laser sunt miopiile mari ,mai mari de -6.
Nu iti mai spun ca nici nu m-au bagat in seama cei de la Oculus dupa accea.
Despre implantele refractive nu stiu ce sa zic,s-ar putea sa fie bine.
Mai bine fugi de la oculus totusi pentru ca ala nu e cabinet,e fabrica.Sunt draguti cat au interes.
[/quot
A fost sora mea la Oculus si is-a facut Laser pentru miopia.Te informez ca nu mai vede bine acum
si alti doctori mi au zis ca indicatia pentru laser sunt miopiile mari ,mai mari de -6.
Nu iti mai spun ca nici nu m-au bagat in seama cei de la Oculus dupa accea.
Despre implantele refractive nu stiu ce sa zic,s-ar putea sa fie bine.
Mai bine fugi de la oculus totusi pentru ca ala nu e cabinet,e fabrica.Sunt draguti cat au interes.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Gripa aviara | stiri | 2 | 5.006 |
|
Ajutor interpretare analiza.
Test viremic la 3 luni tratament... |
odin | 5 | 6.918 |
|