Bulimia
Scris 21 October 2006 - 12:08 PM
Scris 23 October 2006 - 10:17 PM
Scris 23 October 2006 - 10:55 PM
Scris 24 October 2006 - 07:13 AM
lory78, la Oct 23 2006, 01:17 PM, a spus:
Numai inainte de operatie de eliminare al fierii !!! am tinut o dieta din apa rece si calduta, un mar si un cartof fiert pe zi !!! impartit in mai multe mese !!! eram caz grav si nu voiam operatie la urgenta sa ma taie pe unde apucau studentii ca ei nu nimeresc deodata locul in cauza.
Vineri tin post si maninc doar fructe si beau lichide.
De 10 saptamini nu mai maninc paine si evit pastele fainoase dar clatite o sa mai maninc, la asta nu renunt !!! Mi-a iesit painea din cap total dupa ce am mancat cateva paini Ezekiel 4:9, dupa metoda biblica.
De vreo 6-8 luni nu folosesc nici zahar sau nimic dulce. O mica exceptie cateodata.
Am renuntat si la grasimi, aproape nu maninc nimic animal, lapte zilnic dar oua foarte rar, carne cand poftesc doar, porc niciodata.
Toate legumele si fructele din lume ce se pot cumpara pe aici proaspat sau congelat. Nimic din conserve.
Scris 25 October 2006 - 03:33 PM
Olga Khan, la Oct 24 2006, 09:13 AM, a spus:
Vineri tin post si maninc doar fructe si beau lichide.
De 10 saptamini nu mai maninc paine si evit pastele fainoase dar clatite o sa mai maninc, la asta nu renunt !!! Mi-a iesit painea din cap total dupa ce am mancat cateva paini Ezekiel 4:9, dupa metoda biblica.
De vreo 6-8 luni nu folosesc nici zahar sau nimic dulce. O mica exceptie cateodata.
Am renuntat si la grasimi, aproape nu maninc nimic animal, lapte zilnic dar oua foarte rar, carne cand poftesc doar, porc niciodata.
Toate legumele si fructele din lume ce se pot cumpara pe aici proaspat sau congelat. Nimic din conserve.
Rezultatele se vad? Si daca da, sunt pe masura sacrificiiflor?
Scris 26 October 2007 - 02:54 PM
Scris 13 April 2010 - 03:15 PM
Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 13 April 2010 - 03:22 PM
Scris 13 April 2010 - 04:04 PM
Obezitatea sau ingrasarea e de fapt un zid de grasime pe care victima il ridica ca sa se apare de ceea ce e in exterior, sa se izoleze, sa se protejeze. Adica ar fi un fel de somatizare, nu-ti place, nu-ti convine si corpul strange straturi sa te izoleze de disconfortul emotional exterior.
Psihanaliza sustine că bulimia e regresia la faza orală a unui loveless-child, care īşi oferă sieşi iubirea neprimită de la părinţi māncānd orice şi oricāt (mananc ca sa ma despagubesc pentru dragostea pe care nu am primit-o sau nu o primesc de la parinti, partener, societate, etc.).
Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 13 April 2010 - 04:05 PM
Scris 13 April 2010 - 04:03 PM
M-am ingrasat un pic -nu foarte mult,pentru ca,desi mananc putin si sunt vegetarian,stau mai tot timpul la calculator..pe net.
Cred ca ai dreptate cu explicatia bulimiei.Am mai gasit-o intr-o carte foarte interesanta:Cele 5 rani care ne impiedica sa fim noi insine -iata si o prezentare:
http://www.aimee.ro/Dezvoltare-personala/R...noi-insine.html
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
CT cranio cerebral, CT cranio facial | Equilibrium Girl | 11 | 5.727 |
|
Office Energy. Chiar functioneaza?
revolutie in fitness |
semne | 2 | 3.197 |
|
Cosul salvator la romani
FERICITI CEI MILOSTIVI , CACI ACEIA SE VOR MILUI ! ! |
# 1 | 5 | 1.239 |
|
Pneumonia subacuta | Mital32 | 2 | 1.542 |
|
Sunt suficiente medicamente si aparatura medicala in Romania?
mai e necesitate??? |
c.max | 2 | 4.574 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS