Sari la conținut
Forum Roportal
qusay

Cele 12 principii astro-cosmice

Postări Recomandate

E greu sa rezisti tentatiei de a nu-ti arunca un ochi pe un zodiac citind descrierea semnului tau natal sau pe un horoscop la prognoza zodiei tale. Dar asta este astrologie si tot ce poate afce ea - trasarea unor tendinte ultra generale?

 

Care sunt principiile astrolgiei, fortele care anima cele 12 campuri de informatie la care ne conectam prin nastere si care activeaza, ca niste ursitoare, un traseu pe care urmeaza sa ne punem pasii. Despre asta as vrea sa vorbim aici, sa vedem daca astrologia este o stiinta divina, in ce masura suntem prognozabili si in ce masura nu, daca viitorul e cu adevarat trasat si putem merge la culcare sau dimpotriva, ne asteapta sa-l modelam - cu instrumentele alese ale zodiei noastre...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si totusi cred ca e mai nimerit sa nu ne stim viitorul!! ca oricum nu-ti poti schimba destinul :crazy:

ce-ar fi sa stii ca peste o zi iti vei rupe un os?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cel mai probabil nu ti-l vei rupe. Iar ceea ce ar fi putu sa se intampla - ca efect al atitudinei tale - se arde in constiinta prin modelarea gandirii si a simtirii. Asa ca nu ti-l mai rupi. pentru rupere exista unconetxt incar tu s-ar putea sa nu et maia fli daca te schimbi. Ai vazut filmul "Life or Something Like It " cu Angelina Jolie? Ti-l recomand din toata inima. Acolo explica exact aceasta posibilitate a schimbarii viitorului. Dar schimbarea lui cere schinbarea ta.

E ca si cand mergi pe autostrada si dai de un indicator. E o fatalitate prezenta indicatorului? Nu, e o legitate. Ok. Indicatorul te avertizeaza asupra unui aspect de pe sosea. Logic. Tu respecti avertisemntul sau nu. Ast anu inseamna sa abandonezi drumul si pur si simplu sa te inscrii corect pe el in functie de norme. Daca n-o faci (si aici firea mnecontrolata e cea care face surprize si nu idnicataorele de pe drum) atunci vei neglija semnul si este posibil sa ai un accident. Este accidentul o fatalitate? NU. Daca insa cineva iti spune - vei avea un accident - da-i o palma. Nimeni nua r evoie sa anticipeze ce vei face - asta isnemana ca cineva iti fura viitorul. Dar daca cineva iti spune - ca urmare a felului tau de-a fi , gandi si simti este foarte probabil sa reactionezi asa, lucru care va duce la deznodamantul X; daca vrei sa nu ajungi acolo atunci e mai bine sa fii asa si asa, gandeste-te --> lucru ce anuleaza deznodamantul -> adica osul rupt.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Caracterul se trage din educatie,educatia din cunoastere si cunosterea din cautari.. :flowers:

Sa ai cunosti pe alti ,inseamna intelepciune sa te cunosti pe tine insuti ,inseamna ...iluminare.

Editat de laurent-III-rd

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

de acord cu tine Gusay dar: un om stia ca va fi omorat de un cal asa ca el a inceput sa se fereasca de cai, apoi de carute, apoi de masini ca au cai-viteza, ba chiar si de magari, insa intr-o zi intra intr-un han iar in dreptul usii ii cade pancarda cu numele hanului in cap si-l omoara. ce scria pe pancarda? La Calul Balan!!!!

deci, de ceea ce vrei sa fugi nu scapi, indiferent ca se va intampla azi, maine sau peste 10 ani...

deci e valabila partea cu ruptul osului...poate nu va fi rupt material ci spiritual

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fii atenta la urmatorul aspect. Cand te feresti de ceva (pt ca ti s-a prognozat sau simti ca asa trebuie sa faci) de obicei generezi teama sau aversiune pt lucrurul acela. Aversiunea sau teama reprezinta o legatura puternica tocmai cu obiectul spaimelor tale. De care fugi tragandu-l totusi dupa tine asa cum tractezi o masina stricata. Nu ai cum sa scapi de el!. Poti evita ceva fara teama si fara aversiune. Dar asta implica o intelegere superioara a lucrurilor. Orice depasirea a fricii implica o transcendere a cauzei fricii existenta in mintea si inima ta. Aceasta transcendere nu are cum sa fie posibila fara analiza cauzelor sau fara girarea prorpiei puteri. Dar putere in a infrunta teama. Ci in a intelege lipsa de suport a ei. O sa spui - bine, dar in fata unui leu e normal sa simti teama. Da, dar daca asta te paralizeaza mai bine n-o mai simti si actioneaza cat poti de inspirat. Sau foloseste energia uriasei tale frici pentru a face ceva cu adevarat potrivit atunci - in ultima instanta sa lupti eroic, sa fugi ca o racheta (energia spaimei, cand e integrata da o putere senzationala).

In exemplul tau omul a evitat caii fiindu-i teama de ei si relationandu-se cu pericolul intr-un mod constructiv. Eu stiu povestea unui tip care a fost avertizat de un clarvazator ca va muri intr-un accident de avion. In ziua cu pricina a ales sa iasa cu barca in larg. Un rechin sabie i-a spart barca si l-a ranit grav dar n-a murit. Orice lucru de care ne temem il legam de noi si nu mai scapam de el. Mai mult, il ajutam sa se implineasca. Pentru ca teama il alimenteaza. Asa cum speranta alimenteaza o posibilitate a viitorului care are mari sanse sa se materializeze in final, zicem noi, miraculos. De aceea se spune "gandeste pozitiv". Dar aceasta gandire nu trebuie sa se ancoreze in teama ca "daca nu iese". Pt ca aceasta teama va sponsoriza gandirea pozitiva si o va cosmuma . De fapt nu facem decat sa emitem energii contrare care se anuleaza reciproc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si daca teama ptr ceva nu vine de la o clarvazatoare ci pur si simpul de la tine.Ca un avertisment in cel mai bun caz.Dar e o teama care nu te lasa in pace.Ce faci? Mergi inainte sa vezi ce se intampla? Ori incerci sa eviti la nesfarsit?

Si da,stiind ca pana la urma, daca gandesti in continuare asa si ti-e frica mereu,se va intampla,dar nu poti sa scapi de acel gand.Ca revine mereu.Ce faci? Cand gandirea pozitiva si incercarea de a inlatura temerile nu dau rezultat,ce faci?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×