sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Recomandare pt. tuns Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   roxance 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 20-October 06

Scris 20 October 2006 - 03:43 PM

Salutari. Am o mare problema, nu stiu unde as putea sa ma tund in Bucuresti. AM fost intr-o groaza de locuri si nu am fost multimita (Egoist, Vogue). Poate cineva sa ma ajute cu o recomandare? Unde a fost si i-a placut ce a iesit?
0

#2 Utilizator offline   Harmony 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 22-June 06

Scris 22 October 2006 - 09:45 PM

Eu aveam aceeasi problema: la 30 de ani, inca numaram pe degetele de la o mana ocaziile cand am iesit si eu multumita dintr-un salon. Am parul ondulat spre cretz si nimeni, dar mai ales stilisti cu recomandare grea, nu mi-a tuns si mie parul in asa fel incat sa-i fie exploatate tendintele naturale, sa nu stau sa ma stresez ca nu se aranjeaza. Mi se spunea mereu ca parul este dificil. Pana cand, de curand, o prietena m-a dus la o stilista care lucreaza acasa. A fost o revelatie pt mine felul in care am discutat, cum mi-a dat sfaturi de ingrijire si despre cum sa ma aranjez simplu acasa, singura. Apoi a inceput marea bibileala: m-a tuns, tinand cont si de fizionomie (mi-a explicat ce merge si ce nu la fatza mea triunghiulara) si pot sa-ti spun ca este o minune cum parul meu "dificil" este acum cuminte, are o forma si varfurile nu o mai iau razna! Sunt fericita ca am gasit-o si vreau sa ma duc inainte de Craciun sa-mi fac si suvite. A, si in plus penseaza, machiaza... :shout:
0

#3 Utilizator offline   tasifa 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-May 06

Scris 05 January 2007 - 09:31 PM

poti sa postezi, te rog, datele ei de contact? (si niste preturi orientative)
Lucreaza doar la clienta acasa sau e de gasit si la un salon anume?
0

#4 Utilizator offline   jamy_ro 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-December 06

Scris 05 January 2007 - 09:39 PM

Am si eu o coafeza super buna si lucreaza foarte ieftin vine acasa.Ma fac la ea de 1 an si ceva sunt foarte multumita mai ales ca-mi schimb look-ul lunar :jester: daca vreti va trimit pe privat numarul ei
0

#5 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-December 06

Scris 06 January 2007 - 12:48 AM

dak ai ceva bani in buzunar pot sa iti recomand un salon super unde mai merg si vedetele cateodata si sunt stylisti f buni
0

#6 Utilizator offline   jamy_ro 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 January 2007 - 12:49 PM

nu stiu ce intelegi prin stlisti buni?Eu am fost la cel mai bun CRISTINA TROHAN a luat cativa ani la rand titlul de cel mai bun hair-stilist si crede-ma k n-am fost multumita deloc de aceea am si renuntat la serviciile ei :think:
0

#7 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 06 January 2007 - 04:18 PM

un stylist bun este acea persoana care asociaza trasaturilor tale o noua tunsoare care sa t puna in evidenta.poate sa ia cel mai bun premiu dar si chestia asta tine de mai multi factori.poate dak erai vedeta se intelegea de c a luat premiile alea.depinde de norocul fiecaruia si de starea stylistului k d e si el om :think:
0

#8 Utilizator offline   jamy_ro 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 06 January 2007 - 06:50 PM

Vezi postareadark_pearl, la Jan 6 2007, 04:18 PM, a spus:

un stylist bun este acea persoana care asociaza trasaturilor tale o noua tunsoare care sa t puna in evidenta.poate sa ia cel mai bun premiu dar si chestia asta tine de mai multi factori.poate dak erai vedeta se intelegea de c a luat premiile alea.depinde de norocul fiecaruia si de starea stylistului k d e si el om :think:

lucrezi in domeniu?
0

#9 Utilizator offline   neya1234 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-October 06

Scris 09 January 2007 - 11:33 AM

Hei fetelor, si eu cand am vrut sa ma tund am intrat pe forum si am cautat recomandari - cele mai convingatoare mi s-au parut cele spre salonul Abbate din 13 Septembrie. Asa ca am fost, si ... minune! Chiar m-au tuns bine :airkiss: Asa ca intaresc si eu aceasta recomandare. Si nu e scump de loc. Bafta!
0

#10 Utilizator offline   dark_pearl 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 January 2007 - 11:21 PM

nu lucrez in domeniu doar ca am dat si eu peste un stylist care mi-a dat o forma si asta la un par f greu de aranjat si f moale.din pacate nu mai lucreaza unde stiu eu ca tot la el m-as duce in continuare :giveheart:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari