sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

parintii lui\ei EXPERIENTE Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   ami_77 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 21 October 2006 - 12:32 PM

Buna!
Prima data cand i-am cunoscut parintii abia mi-am ridicat privirea din pamant :hi: Nu stiam in ce parte sa privesc si cum sa-mi tin mainile.Salvarea a venit de la pisici (aveau si inca le mai au)cand una dintre ele a inceput sa-mi dea tarcoale si s-a urcat la mine in brate, eram deja de-a casei :crazy: Daca m-a acceptat pisica, cum sa nu ma accepte si soacra :lol2: Asa ca prima data cand ii cunoasteti parintii cautati ceva animal prin preajma, cu exceptia soriceilor :hi:
0

#12 Utilizator offline   caricatura 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 21-October 06

Scris 21 October 2006 - 01:33 PM

Ancooooo..exact ce am spus si eu despre tine,numai ca sa nu-ti iei nasul la purtare daiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nu te-am facut o........sti tu nu,si dupaia ai vazut,prob e ac treb sa te apropi mai mult de ei,asta e,sa incerci sa le intri sub piele,ca doar ei vor fi bunicii copiilor tai nu??????????????????????????? EDIT

Daca ai ceva sa imi spui vorbim in particular. Nu te pot ajuta cu roportalul pt ca nu e proprietatea mea.... oare e greu de inteles? Si te rog fara atacuri la persoana.

Aceasta postare a fost editata de Anca/Maria: 21 October 2006 - 02:00 PM

0

#13 Utilizator offline   indragostita inlacrimata 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-September 06

Scris 21 October 2006 - 06:52 PM

Intre mine si fostul era o oarecare diferenta,iar el stand fata in fata cu blocul meu(f f aproape) mama sa ma stia inca de cand ma ducea mama la scoala de mana si avem doua codite..si eu o cunosteam,insa nu aveam de'a face cu ea pana sa fiu cu baiatul ei..cand eu si el ne'am intalnit intr'o zi mi'a spus sa mergem la el ca e si maica'sa..Doamne,ce'am simtit in secunda aia nu va imaginati..imi era atat de rusine..am refuzat,insa pana la urma el m'a convins ca mama lui nu musca..si asa a si fost...am intrat amandoi,iar ea facea mancare..el a strigat'o:''Mama am venit cu Nicoleta."A iesit din bucatarie,a venit la mine si m'a pupat..aveam un sentiment tare ciudat,nu stiam ce sa zic,ce sa fac,cum sa stau,ma gandeam de 10 ori inainte sa vorbesc,insa mai tarziu mi'am dat seama ca ma agitasem degeaba,pt ca este o femeie extraordinara..s'a purtat cu mine foarte frumos,ma intreba tot timpul cum imi merge la scoala,imi zicea ca daca el ma va supara vreodata sa nu sufar ca asa sunt toti,mai gresesc uneori etc etc.Incepusem sa ma simt bine in compania ei si devenisem mai dezghetata,insa ne'am apropiat si mai mult cand intr'o seara am ramas doar eu cu ea si am vorbit multe..asadar am avut multe emotii la prima intalnire cu ea(mai ales cand incepuse sa zica de cand ma stie ea,ce frumoasa eram cu doua codite,ca tare mult am mai crescut etc etc),dar niciodata n'am sa uit cand intr'o zi mi'a sters lacrimile..pacat ca nu va fi socrella mea,ci peste cateva luni a alteia... :flowers:
0

#14 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 21 October 2006 - 07:01 PM

Multumesc Indragostita. Emotionant.
0

#15 Utilizator offline   indragostita inlacrimata 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 24-September 06

Scris 21 October 2006 - 07:21 PM

Vezi postareaqusay, la Oct 21 2006, 08:01 PM, a spus:

Multumesc Indragostita. Emotionant.

Emotionant si cat se poate de adevarat...imi pare rau insa ca nu a avut curajul sa'mi spuna un adevar care m'ar fi scutit de o mare suferinta insa ea ramane pt mine o femeie adevarata si un exemplu din multe puncte de vedere..si azi ne intalnim destul de des,ne salutam si mai stam cateva minute de vorba,insa bineinteles ca evitam un anumit subiect..ma bucur totusi ca nu ma evita sau mai stiu eu ce..a ramas la fel in ceea ce ma priveste..si toate persoanele care o cunosc au o parere la fel de buna despre ea....sa sa mai zic acum decat ca atunci cand imi amintesc ce stangace am fost in acea seara,imi vine sa rad..sper ca viitoare ei nora sa o priveasca la fel de frumos ca si mine si sa'i accepte ajutorul pe care cu siguranta i'l va oferi.
0

#16 Utilizator offline   SelectAwoman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-July 06

Scris 21 October 2006 - 10:39 PM

:crazy: Am avut experiente oribile... mai ales cu mama la exul meu ...Sincer, nici nu vreau sa aud de parintii actualului meu iubit, chiar daca vorbeste cu ei destul de des. Am ramas socata... nu imi explic cum pot mamele baietilor sa fie atat de rele, egoiste... le vor binele baietilor ?... sau asta este doar explicatia lor?
Am incercat sa nu pun la suflet, dar dupa atatea experinete nefericite, nu vreau sa mai aud :cry:
0

#17 Utilizator offline   Helene 23 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 22 October 2006 - 09:19 AM

cred ca nimic nu poate strica o relatie intr-un mod mai stupid decat interventia mamelor de baieti.
Pana acum n-am avut experiente neplacute... doar din auzite si vazute. mi-e teama de actuala mama... (n-o cunosc inca)
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Varianta Romeo si Julieta
cum iubesti?
Yvo  65 16.722
Topic inchis ce ar fi daca am desfiinta dragostea?
oare strica putin realism?
9lives1left  17 4.490
Topic inchis Esti buna la pat? crystyann  502 36.150
Topic inchis Chestionar:    Am inima impartita in 2 Mihai'  38 6.111
Topic inchis cand baiatul iti e furat de prietena cea mai buna me my self and i  7 6.083