sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Concediu de maternitate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Lia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-October 06

Scris 20 October 2006 - 09:05 AM

Am la firma o angajata care a nascut. Este angajata din 17 ianuarie 2006 si a nascut pe 28 septembrie 2006. Inainte de a fi angajata aici, a fost in somaj. Intrebarea este: are dreptul la concediu de maternitate? Daca are dreptul, ce contributii se opresc la acest tip de concediu? Multumesc anticipat!
0

#2 Utilizator offline   Marissa 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-August 06

Scris 20 October 2006 - 11:52 AM

pot sa-ti raspund doar la prima intrebare:are dreptu la concediu si laindemnizatia pt cresterea copilului pana la varsta de doi ani daca a fost in somaj mai mult de trei luni, astfel incat sa poata realiza impreuna cu perioada de cand e angajata 12 luni de cand cotizeaza la CAS. Si din ajutorul de somaj se plateste contributia.
La ce-a de-a doua intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, mai bine intreaba la Fortele de Munca.
0

#3 Utilizator offline   OacOac 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-December 05

Scris 20 October 2006 - 11:57 AM

http://www.desprecop...info.asp?id=247
0

#4 Utilizator offline   Lia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-October 06

Scris 23 October 2006 - 09:25 AM

Vezi postareamarissa, la Oct 20 2006, 12:52 PM, a spus:

pot sa-ti raspund doar la prima intrebare:are dreptu la concediu si laindemnizatia pt cresterea copilului pana la varsta de doi ani daca a fost in somaj mai mult de trei luni, astfel incat sa poata realiza impreuna cu perioada de cand e angajata 12 luni de cand cotizeaza la CAS. Si din ajutorul de somaj se plateste contributia.
La ce-a de-a doua intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, mai bine intreaba la Fortele de Munca.

Vezi postareamarissa, la Oct 20 2006, 12:52 PM, a spus:

multumesc marissa
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse