Am la firma o angajata care a nascut. Este angajata din 17 ianuarie 2006 si a nascut pe 28 septembrie 2006. Inainte de a fi angajata aici, a fost in somaj. Intrebarea este: are dreptul la concediu de maternitate? Daca are dreptul, ce contributii se opresc la acest tip de concediu? Multumesc anticipat!
Pagina 1 din 1
Concediu de maternitate
Scris 20 October 2006 - 11:52 AM
pot sa-ti raspund doar la prima intrebare:are dreptu la concediu si laindemnizatia pt cresterea copilului pana la varsta de doi ani daca a fost in somaj mai mult de trei luni, astfel incat sa poata realiza impreuna cu perioada de cand e angajata 12 luni de cand cotizeaza la CAS. Si din ajutorul de somaj se plateste contributia.
La ce-a de-a doua intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, mai bine intreaba la Fortele de Munca.
La ce-a de-a doua intrebare nu stiu ce sa-ti raspund, mai bine intreaba la Fortele de Munca.
Scris 23 October 2006 - 09:25 AM
marissa, la Oct 20 2006, 12:52 PM, a spus:
pot sa-ti raspund doar la prima intrebare:are dreptu la concediu si laindemnizatia pt cresterea copilului pana la varsta de doi ani daca a fost in somaj mai mult de trei luni, astfel incat sa poata realiza impreuna cu perioada de cand e angajata 12 luni de cand cotizeaza la CAS. Si din ajutorul de somaj se plateste contributia.
marissa, la Oct 20 2006, 12:52 PM, a spus:
multumesc marissa
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Am nevoie de un raspuns va rog!(de preferat din partea unui membru avocat daca nu e cu suparare) | maiia | 9 | 7.448 |
|
Fuga din tara | Eddy80 | 8 | 653 |
|
partaj | oanatomy | 2 | 5.058 |
|
concediu de maternitate | mona_sweety36 | 5 | 11.222 |
|
intrebare
rugaminte |
ciprian76 | 2 | 5.669 |
Contact
Facebook