sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre cota audienţei pe posturile tv Cum īşi dau seama de ce post urmăresc eu la un moment dat? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 20 October 2006 - 01:52 AM

Demult mă īntreb-poate că mă lămureşte cineva şi pe mine.Statisticile referitoare la audienţă(chiar şi pe emisiuni,ore,etc.)se fac doar la cei abonaţi la tv prin cablu?Cum,pe ce principiu? :cry:
0

#2 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 21 October 2006 - 07:10 PM

Bună īntrebare. Cāt despre răspuns .. pariem că şi īn metoda lor este o lipsă de profesionalism crasă? Oricare ar fi metoda aceea.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 October 2006 - 07:43 PM

Vezi postareasmirdara, la Oct 20 2006, 02:52 AM, a spus:

Demult mă īntreb-poate că mă lămureşte cineva şi pe mine.Statisticile referitoare la audienţă(chiar şi pe emisiuni,ore,etc.)se fac doar la cei abonaţi la tv prin cablu?Cum,pe ce principiu? :flowers:

Din cāte am īnţeles eu, există un fel de sondaj de opinie automat: unii abonaţi au acasă nişte device-uri care monitorizează programul pe care-l vizionează telespectatorul, minut cu minut. După care, prin extrapolare, ca la orice sondaj, se calculează că o emisiune a avut 1,3 mil. telespectatori, de exemplu.

O să īntreb o domnişoară sociolog ce condiţii trebuie să īndeplinească un astfel de sondaj ca să furnizeze rezultate realiste.
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 October 2006 - 07:46 PM

Vezi postareadaemon, la Oct 21 2006, 08:10 PM, a spus:

Bună īntrebare. Cāt despre răspuns .. pariem că şi īn metoda lor este o lipsă de profesionalism crasă? Oricare ar fi metoda aceea.

Nu paria pe chestii din astea. Oamenii pot denatura rezultatele, din rea-intenţie sau din lipsă de profesionalism, aşa cum spui. Dar o statistică bine făcută e concepută ireproşabil, de-obicei.
0

#5 Utilizator offline   Trixi 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 01-July 06

Scris 25 November 2006 - 11:43 PM

Deci e un fel de cacealma?Sīnt īncepătoare īntr-ale Internetului dar ideea cu traficul e logică,pe asta o īnţeleg.Şi totuşi cum rămīne cu "traficul" posturilor de televiziune,la urma urmei?Explicaţia cu posesorii de cablu e bună,dar...oricum de aceea există statisticile,ca să ne facem o părere estimativă,nu? Oricum,eu m-am mai lămurit după replicile voastre şi se pare că e ceva necesar īn prezent "ambelor părţi".

Aceasta postare a fost editata de smirdara: 25 November 2006 - 11:47 PM

0

#6 Utilizator offline   kisstina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 06

Scris 07 February 2007 - 03:36 PM

hahaha.... pai oricum dan diaconescu spune mereu ca emisiunea lui senzational de incredibila are cele mai mari audiente asa ca ce mai conteaza celelalte posturi? :jester: :)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cronica Carcotasilor
cat de mare le e vacanta?
neuron  41 22.265
Hot Topic (New) tradati in dragoste sfc  19 21.066
Hot Topic (New) Ce te mai tine in fata televizorului?
Unealta a diavolului sau nu... TV-ul e complet depasit
Jugulator  87 6.458
Hot Topic (New) Romānii au talent!
Topic despre emisiunea-concurs.
Jungle k  122 8.222
Poll (No New) Chestionar:    Ce post romanesc de televiziune preferati roportal  86 58.548