mi sa-a parut dragutel filmul. si coloana sonora mi sa-a parut super tare mai ales colorblind de counting crows sau every me,every you-placebo. e mai vechi cred dar il recomand ptr cei care care nu la-au vazut. si ryan phillipe a fost dragutel de tot in film
Pagina 1 din 1
Cruel Intentions cu Ryan Phillipe
Scris 11 December 2004 - 07:49 PM
sper sa fie dragutel...dar care parte ca ma si eu doua?..dar nu am vazut niciuna!dupa ce le vad va spun parerea mea!
Scris 12 December 2004 - 03:41 AM
Prima parte e cea in care joaca Ryan Phillipe... filmul este interesant si te poate pune pe ganduri... inca il am pe calculator si la-am vazut de vreo cateva ori...
Scris 20 December 2004 - 08:58 AM
da..prima parte este super...si a treia se aproppie de adevar...inschimb a 2-a lasa de dorit.....merita vazut...pe bune....
Scris 17 April 2005 - 08:26 PM
Si mie mi-a placut...cred ca prima parte cel mai mult. Ryan e frumusel foc, dar nu mi se pare extraordinar ca actor. In ceea ce priveste coloana sonora, "Colorblind" a celor de la "Counting Crows" mi se pare superba!!!
Scris 18 April 2005 - 12:15 PM
Intr-adevar, "Colorblind" e foarte frumoasa... mie mi-a placut majoritatea melodiilor din acest film... de aceea mi-am luat toata coloana sonora...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ce vedem diseara?
ACTIUNE |
CavalerulJedi | 1 | 1.281 |
|
Clasificare ad-hoc a filmelor vazute |
eddy | 122 | 126.080 |