sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

keira knightley ce parere aveti despre ea ? Evaluare topic: * * * * *

#51 Utilizator offline   Hija 

• visatoare
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-April 11

Scris 07 May 2011 - 03:09 PM

Vezi postareaBlack Elk, la 06 May 2011 - 09:02 PM, a spus:

Imi pare rau dar faci confuzie...Keira si Emma sunt catalogate drept cele mai bine platite actrite din UK.Asta nu inseamna valoarea reala si totala in bani a contului lor bancar.Spre ex. cea mai bine platita actrita in USA la ora actuala este Sandra Bullock insa cea mai bogata actrita ramane julia Roberts.La actori,cel mai bine platit in lume este Will Ferrell dar cel mai bogat actor din lume este Harrison Ford.
Desigur astea-s topuri de genul Forbes,ca esti platit multi bani nu inseamna ca esti musai si un f. mare actor.E vorba de box office aici.In final totul e vanitate dar Keira este o actrita f. buna si o admir mult.Poate juca orice fel de rol posibil de la Domino la Pride and Prejudice,Pirates,Atonement,London Blvd etc si extrem de fff bine adica vezi talentul si arta ei cat de mare si variata poate fi.In acelasi timp insa,chiar daca e prima cu salariul cel mai mare in UK,Emma Watson nu e capabila sa ofere reala actorie de clasa a lui Keira!De fapt nici nu este o actrita in realul sens, e o incepatoare dar fiind tanara si daca are un agent f. bun si accepta roluri care sa-i ofere un challenge real ,va putea deveni si o actrita adevarata..in viitor.

Da, ai dreptate, am facut o confuzie. Ceva-ceva am inteles eu, doar ca nu prea bine. :yes:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari