Am fost eliminata 3 zile...dup-aia v-a urma exmatricularea?!
Scris 19 October 2006 - 07:46 PM
Scris 19 October 2006 - 09:09 PM
Scris 20 October 2006 - 03:14 PM
strumfita, la Oct 19 2006, 08:46 PM, a spus:
Atentie:
"Art.112. Este interzis elevilor:
l) să aducă jigniri şi să manifeste agresivitate in limbaj şi in comportament faţă de colegi şi faţă de personalul unităţii de invăţămant.
Art.123. (1) Eliminarea de la cursuri pe o perioadă de 3-5 zile constă in inlocuirea activităţii obişnuite a elevului, pentru perioada aplicării sancţiunii, cu un alt tip de activitate, desfăşurată, de regulă, in cadrul unităţii de invăţămant, in conformitate cu prevederile regulamentului intern şi stabilită, de către director, la propunerea consiliului clasei.
Art. 127. (1) Exmatricularea cu drept de reinscriere in anul următor, in aceeaşi unitate de invăţămant şi in acelaşi an de studiu, se aplică elevilor din invăţămantul secundar superior, din anul de completare si din invăţămantul postliceal, pentru abateri grave, prevăzute de prezentul regulament sau apreciate ca atare de către consiliul profesoral al unităţii de invăţămant.
(3) Sancţiunea se aprobă, in consiliul profesoral la propunerea dirigintelui, prin consultarea directorului. Dacă motivul sancţionării il reprezintă absenţele nejustificate, aprobarea este condiţionată de emiterea, in prealabil, a preavizului de exmatriculare.
Art.130. (1) Dacă elevul căruia i s-a aplicat o sancţiune menţionată la articolele 120-123 (Eliminarea de 3 zile in cazul tau) dă dovadă de un comportament ireproşabil pe o perioadă de cel puţin 8 săptămani de şcoală pană la incheierea semestrului/anului şcolar, prevederea privind scăderea notei la purtare, asociată sancţiunii, se poate anula.
(2) Anularea este decisă de cel care a aplicat sancţiunea."
Eu zic sa nu risti si sa stai in banca ta. Daca te bazezi doar pe "si altii au facut prostii si au scapat" poate scapi de exmatriculare, poate nu, depinde si de purtarea ta de pana acum. Dar este soarta ta in joc si nu poti sa iti bazi joc de ea. De obicei exmatricularea nu se acorda doar pentru asa ceva, mai ales daca in rest esti linistita si a fost doar un accident aceasta intamplare.
Aceasta postare a fost editata de Marinel: 20 October 2006 - 03:16 PM
Scris 20 October 2006 - 04:56 PM
Scris 21 October 2006 - 07:39 AM
Scris 21 October 2006 - 08:19 AM
Koolcsy, la Oct 21 2006, 08:39 AM, a spus:
Pentru că regulamentul e redactat de profesori.
Şi pentru că nu prea există instituţii private de īnvăţămānt, pentru ciclurile gimnazial şi liceal, care ar stabili altfel de standarde īn domeniu.
P.S. Ai să găseşti inclusiv profesori cărora nu li se pare deplasat să atingă sānii unei puştoaice de clasa a VII-a. Şi inclusiv profesoare care spun "... şi ce mare lucru! Doar nu i-a făcut nimic"
Aceasta postare a fost editata de harald: 21 October 2006 - 08:21 AM
Scris 21 October 2006 - 06:15 PM
Scris 22 October 2006 - 11:31 PM
strumfita, la Oct 19 2006, 08:46 PM, a spus:
Inca o dovada ca Romania e o tara irepetabila...
Scris 23 October 2006 - 03:53 AM
Nu vedeti cata ..gogonata.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
invatamantul la distanta
facultatea de management brasov |
kesu | 0 | 3.042 |
|
Urgent