-olivia-, la Oct 22 2006, 11:29 AM, a spus:
Ultima despartire
Scris 22 October 2006 - 01:33 PM
Pana la urma e eficient mesajul - te sterg din viata mea, nu vreaU sa-mi mai amintesc de tine, PA! E eliberator pt amandoi dar poate fi si traumatisant. Sau tocmai asta era scopul? Oliviuta, doreai sa-l lovesti? Dar sigur il ranea la fel de tare sa primeasca ursuletii inapoi sau mai tare pe tine sa-i faci pachet? Asa... puteai sa-i arunci la gunoi...
Scris 22 October 2006 - 01:41 PM
Cum ziceai qusay, '...este eliberator', uneori chiar si pentru amandoi.
Aceasta postare a fost editata de Acamandur: 22 October 2006 - 01:42 PM
Scris 22 October 2006 - 01:44 PM
Daca n-as stii atat de bine... Pe incercate! - fiecare a avut parte de ursuletii lui daruiti la usa sau.. primiti.
Scris 22 October 2006 - 01:46 PM
ultima despartire: acum cateva saptamana; era cam a zecea oara in decurs de cateva luni cand ma gandeam daca sa ma despart de el sau nu, asa de reusita era relatia.
dar chiar si asa, tot te mai loveste tristetea cateodata ca a mai trecut o vara si ai mai adaugat o relatie esuata la cele pe care le aveai deja in palmares.
sa mor de stiu de ce ma arunc in tot felul de relatii in loc sa-mi urmez instinctul care-mi zice: sezi cuminte
dar chiar si asa, tot te mai loveste tristetea cateodata ca a mai trecut o vara si ai mai adaugat o relatie esuata la cele pe care le aveai deja in palmares.
sa mor de stiu de ce ma arunc in tot felul de relatii in loc sa-mi urmez instinctul care-mi zice: sezi cuminte
Scris 22 October 2006 - 02:27 PM
-olivia-, la Oct 22 2006, 11:38 AM, a spus:
pentru ca simpla lui amintire imi provoca un rau fizic ... si trebuie sa-l lovesc intr-un fel.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
swinging-ul
Cineva interesat..... (fetele mai ales) |
Baa'l | 7 | 2.275 |
|
Iubire sau interes?
Il vrea pe el sau vrea doar banii lui? |