Ultima despartire
Scris 19 October 2006 - 07:23 PM
Cum v-ati despartit, de ce, unde, si mai ales cum de v-ati hotarat sa faceti pasul in cazul in care voi ati pus punct. cred ca sunt forumisti care au nevoie sa invete cate ceva...
Scris 20 October 2006 - 07:00 AM
Scris 20 October 2006 - 07:10 AM
ne-am despartit pentru ca am inteles ca nu era deloc ceea ce aveam nevoie, ne-am despartit in termeni amiabili, suntem amici si in ziua de astazi. nu mi-a fost deloc usor sa fac acest pas, dar ma bucur ca l-am facut.
Aceasta postare a fost editata de flori de camp: 20 October 2006 - 07:11 AM
Scris 20 October 2006 - 02:12 PM
Scris 20 October 2006 - 02:31 PM
Helene 23, la Oct 19 2006, 07:23 PM, a spus:
Cum v-ati despartit, de ce, unde, si mai ales cum de v-ati hotarat sa faceti pasul in cazul in care voi ati pus punct. cred ca sunt forumisti care au nevoie sa invete cate ceva...
eu practic sunt despartita dar nu si teoretic
Scris 20 October 2006 - 02:59 PM
Scris 20 October 2006 - 03:05 PM
qusay, la Oct 20 2006, 03:59 PM, a spus:
Cat de bine cunosc si eu situatia. Ultima despartire... eram atat de diferiti, si ne iubeam atat demult, inca nu ne puteam desparti stiind ca nimic nu ne poate tine impreuna. am hotarat (eu) sa o luam pe cai diferite ca ne chinuiam prea mult. stresul psihic era dureros tare. acum am ramas asa...undeva in aer...ne vorbim rar, el ar vrea mai mult, dar nu se poate.
cand se itnrevad sfarsiturile...dupa ce ai incercat sa rezolvi cum poti tu mai bine si totusi nu se poate, las-o balta ca nu are rost...
Scris 20 October 2006 - 03:09 PM
Aproximativ la fel a fost si pentru mine
A fost frumos.....aceasta privire intre noi va exista intotdeauna.E greu de explicat
Pana si cand, nu demult m-am despartit de cineva la care am tinut,a fost alaturi de mine....altruism pe care rar l-am vazut la cineva.
Oricum,alegerea a fost demult facuta,ea a ales alt drum eu asemenea....raman amintirile,frumoase,urate cum or fi.
Scris 20 October 2006 - 03:17 PM
Tristan, la Oct 20 2006, 04:09 PM, a spus:
E normal sa fie asa. Din 6 miliarde jumate de oameni de pe planeta ai impartasit un timp din viata ta cu cineva. Asta nu e putin lucru. Ar fi ciudat ca privirea aceea sa fie mai putin decat - imi pasa de tine, ce ai mai facut, ramai o persoana importanta in viata mea.
E normal. E trecutul tau si o parte din tine in ochii acelei persoane. Asa cum si ea este putin in tine. Si asa, cu toti stramosii si iubitii al gramada, ne prezentam gloriosi in fata iubirii noastre de acum, punandu-i ofranda la picioare tot ceea ce suntem si cu onoare purtam "la inaltimea mandra a pieptului".
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sunt in dilema | LTLLGIRL | 54 | 14.633 |
|
EXCLUSIV ROMANTICILOR>>>!
super oferta |
rasarit_de_soare | 2 | 2.937 |
|
O intrebare si o problema | guru9 | 11 | 1.926 |