Probleme cu calculatorul Cum sa "curat" discul C
Scris 17 October 2006 - 09:31 PM
Scris 17 October 2006 - 11:15 PM
Scris 18 October 2006 - 12:02 AM
Incearca sa rulezi un utilitar de optimizare sistem, ex: Registry Mechanic pe care il poti descarca de aici: http://www.pctools.c...istry-mechanic/
O defragmentare este chiar utila, insa nu mai des de o data pe luna.
Scris 22 December 2006 - 12:37 AM
Scris 23 December 2006 - 08:01 AM
Personal, n-am īncercat softul respectiv, dar interfaţa pare simplistă (din ce se prezintă pe site), şi modul de a-şi face reclamă e absolut jalnic. Mai ales mi-au plăcut două lucruri, punctele 4 şi 5 de la atuuri: the cool-looking interface and the easiness to use. Păi cine cumpără un soft doar pentru că e cool şi pentru că ştie doar una-două funcţii, ceea ce evident īl fac simplu de utilizat? Din categoria asta, aş vota mai degrabă cu FreeRAM XP, care īl iei de aici.
Revenind la dilema lui Cleopa: bun, deci ai mutat din lucrurile personale pe partiţia D. Cāt ţi-a mai rămas liber pe partiţia C? Īncearcă softul EmmeiD, sau dacă ai acces, īncearcă Norton Utilities, orice versiune după 2002, sau Iolo System Mechanic - īn primul caz, vei folosi WinDoctor, iar cu SystemMech caută īn regiştri, apoi lasă-l să caute şi fişierele īn plus pe disc. Īn fine, o defragmentare cu utilitarul din Windows nu strică. Spor!
Scris 23 December 2006 - 11:44 AM
cleopa, la Oct 17 2006, 09:31 PM, a spus:
Probabil ca nu e vorba decat de faptul ca in start up se incarca prea multe programe,programase mai mult sau mai putin utile.Renunta la cat mai multe dintre ele sau mai puneti vreo 256 de ram.
Scris 23 December 2006 - 12:07 PM
Cineva se plangea ca nu mai are spatiu deloc pe partitia C, destul de mica de altfel 8Gb. L-am sfatuit sa-si faca curatenie in fisierele temporare si dupa folosirea Disck Cleanup-ului din Windows, avea deja 178 Mb liberi. Dupa rularea unui Cleanner pentru temporare a mai descoperit inca 876 Mb free.
No comment.
Scris 23 December 2006 - 02:07 PM
Procese frecvent īntālnite:
qttask - responsabil pentru iconiţa albastră din system tray, QuickTime. nefolositor.
NeroCheck - are cineva vreo idee ce face util?
cftmon - responsabil cu posibilitatea de a schimba limba īn care introduci textul. nu consumă memorie, merită lăsat īn pace.
mdm - unealtă pentru programatori. la fel, inutilă, deşi nu consumă memorie. se īnchide după gust.
WISPTIS - ideal să-i verifici locaţia, dacă rulează din Windows\System32, e īn regulă, altfel posibil să fie virus.
Msmsgs - MSN Messenger. Dacă eşti precum 3/4 din restul populaţiei şi nu ştii cu ce se mănāncă, īnchide-l.
realsched - dacă ai instalat RealPlayer. nefolositor.
wuauclt - responsabil pentru updateurile de Windows. dacă nu eşti fan, disable it.
Scris 15 March 2007 - 08:48 AM
EmmaD, la Dec 23 2006, 12:07 PM, a spus:
Cineva se plangea ca nu mai are spatiu deloc pe partitia C, destul de mica de altfel 8Gb. L-am sfatuit sa-si faca curatenie in fisierele temporare si dupa folosirea Disck Cleanup-ului din Windows, avea deja 178 Mb liberi. Dupa rularea unui Cleanner pentru temporare a mai descoperit inca 876 Mb free.
No comment.
buna, spune-mi te rog si mie, cum se face curatenie in fisierele temporare si cat de des se face aceasta operatie ?sunt programe care ajuta la asa ceva si mai am o problema si anume: am instalat un program pentru un cablu de date al unui telefon mobil si pentru ca nu a mers am vrut sa-l dezinstalez dar nu mai pot, ma poate ajuta cineva cu un sfat si anume cum sa scap de el? multumesc anticipat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Calculatoare > Calculatoare
mi sa aprinde netbook si nu mi sa prinde windowsu |
Solo.marius | 0 | 797 |
|
laptop pt Aeo
daca pot juca Aeo III pe un laptop Dell inspiron 1501 cu procesor Athl |
cristianopri | 0 | 1.169 |