daemon, la Oct 17 2006, 09:32 PM, a spus:
Acum, sa fim seriosi, daca esti in mijlocul slujbei, si incepe ala mic sa urle, il iei, il scoti afara, te indepartezi, il calmezi, si revii. Este importanta si linistea celorlalti. Am fost la Biserica Studentilor in oras, unde vin multe mame cu copii, familii tinere. Si stau mai spre usa, ca in caz de probleme sa iasa rapid
In alta ordine de idei, babele cu obsesii fixiste (gen: tre' sa stai smirna si sa nu respiri in timpul slujbei) ar trebui nu doar ignorate, ci si discutat cu ele. Unele se inmoaie, daca le amintesti ca au avut si ele copii, ca s-au chinuit, ca nu e chiar atat de relevant ce cred ele ...

Ce spui e foarte logic si corect, dar mai e si ideea ca daca iesi din timpul slujbei , ii dai putere lu' ...ala. Hai sa zicem ca la o rugaciune de seara sau la sf liturghie mai iesi afara (desi citesc ca nici atunci nu e bine), dar in timpul dezlegarilor cand se izgonesc diavolii e bine sa stai pe fronturi. Daca ii deranjeaza niste copii, ce sa mai zic de urletele posedatilor care mai apar (nu des, dar apar). Trebuie neaparat ca un om sa fie posedat ca sa fie suportat (ca am vazut si mame cu copii posedati) ?
Sa stii ca astfel de presiuni m-au determinat sa nu mai merg la dezlegari la o anumita biserica. Stiu ca nu e bine, dar psihic n-am mai putut.
Poate ar trebui sa le sune in cap la toate babele :"Lasati copiii sa vina la Mine!!!!!!!!!" (Oare cate semne de exclamare e necesar sa pun?) Ca nici atunci nu ii lasau.
Ray of light, la Oct 17 2006, 10:41 PM, a spus:
Uite cuvintele astea imi suna in cap cand le vad!