Ceva in afara de fotbal
Scris 11 December 2004 - 08:27 PM
Da, de exemplu, tir, pistol viteza, unde avem doi mari campioni: Sorin Babii si Cristi Raicea :socca:
Scris 11 December 2004 - 09:58 PM
Gimnastica - tot echipa feminina Romaniei e cea mai tare. Si baietii sper sa le calce pe urme
Scris 13 December 2004 - 06:21 PM
Daca vrei putem discuta despre Scai-jumping!Este unul dintre sporturile mele preferate!
Scris 15 December 2004 - 09:58 AM
Sau putem vorbii despre Bascaet, echipa ASESOFT este tare in acest domeniu :winca:
Scris 16 December 2004 - 03:59 AM
Hoccaey?
nu mai joaca nimeni nici in Canada. greva.
ehhh. nu-sa cine stei ce fan....
tot fotbalul ramane tare.
nu mai joaca nimeni nici in Canada. greva.
ehhh. nu-sa cine stei ce fan....
Scris 17 December 2004 - 11:05 AM
oricum fotbalul e cel mai puternic si profitabil sport din romania si daia e asa discutat si mediatizat celelalte sunt inca slabe desi sunt foarte multi pasionati
Scris 17 December 2004 - 11:06 PM
Si yo sunt fana a patinajului artistic... de vreo cativa ani nu am mai pierdut nici un Campionat European sau Mondial...
Scris 18 December 2004 - 12:07 AM
Candva eram inebunit dupa Formula 1. Dar de cand La Cammorra, pardon, Scuderria Ferrari, cu Mr. Jaws (M.Schumacher) si lingaul sef Barrichello, au format o "Cosa Nostra" ce ignora regulamentele FIA si acapareaza cu o lacomie ridicola, Campionatul Mondial de Formula 1, am devenit cam indiferent. Nu mai urmaresc F1 la TV, pentru ca nu mai am RTL-ul la CATV si pentru ca m-am plictisit de atata rosu pe ecrane si mai ales de "Dumb & Dumber", adica Micai Alexandrescu & Victor Bonifaciu, supranumit Pietonul, cuplul irezistibil de la TVR. M-am reorientat spre WRC si DTM. A, sa nu uit: odata cu anul nou, incepe Dacaar Rally Raid.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Campionatul Mondial!
Incepe in aceasta seara!! |
Andreyvrj | 22 | 17.585 |
|
Torino 2006
Putin Alb pe topic |
Lucky Luke | 16 | 13.285 |