sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Experiment Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 16 October 2006 - 07:33 PM

Experimentul s-a aplicat unor copii de 4 ani care au fost urmariti in dezvoltare timp de 15 ani dupa .
Exista o persoana care are prajituri (puteti inlocui cu orice va place )

Aveti 2 variante :
- asteptati ca persoana respectiva sa isi termine treaba si primit 2 prajituri
sau
- primiti o prajitura inainte sa plece sa-si faca treaba ????

Interpretarile la sfr ...pag 253 la Probleme rezolvate :ok: :)
0

#2 Utilizator offline   SimoDanielle 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 16 October 2006 - 08:37 PM

Nu stiu daca vorbesc si in numele celorlalti forumisti care au citit topicul tau, dar eu nu am inteles exact problema :) Poti sa explici mai clar? :ok:
0

#3 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 16 October 2006 - 08:40 PM

Vezi postareaSimoDanielle, la Oct 16 2006, 09:37 PM, a spus:

Nu stiu daca vorbesc si in numele celorlalti forumisti care au citit topicul tau, dar eu nu am inteles exact problema :) Poti sa explici mai clar? 8)

mai exact astepti 30min sa primesti 2 prajituri sau vrei una da acum in acest moment :ok:

Aceasta postare a fost editata de master_mind: 16 October 2006 - 08:40 PM

0

#4 Utilizator offline   SimoDanielle 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-October 06

Scris 16 October 2006 - 08:49 PM

Am inteles :) E greu de raspuns la intrebarea asta...adica, presupun ca ideea e sa raspunzi instinctual, cum ar face un copil. Acum de exemplu as raspunde ca astept sa treaca ceva timp ca sa primesc doua prajituri..dar s-ar putea sa fiu influentata de anumite idei si modele de comportament pe care le-am dobandit in timp. Ce as fi facut cand eram mica..sper ca acelasi lucru. Astept cu interes interpretarea. (si mai ales, sa vedem daca se potriveste cam cu ce intrevad eu)
0

#5 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 16 October 2006 - 09:38 PM

Vezi postareaSimoDanielle, la Oct 16 2006, 09:49 PM, a spus:

Am inteles :ok: E greu de raspuns la intrebarea asta...adica, presupun ca ideea e sa raspunzi instinctual, cum ar face un copil. Acum de exemplu as raspunde ca astept sa treaca ceva timp ca sa primesc doua prajituri..dar s-ar putea sa fiu influentata de anumite idei si modele de comportament pe care le-am dobandit in timp. Ce as fi facut cand eram mica..sper ca acelasi lucru. Astept cu interes interpretarea. (si mai ales, sa vedem daca se potriveste cam cu ce intrevad eu)

corect , vina mea ca am pus prajitura si ca am explicat concret experimentul . ideea e ca s-a facut un studiu si a reiesit ca mai tarziu cei care au asteptat cand erau mici cele 2 prajituri au reusit mai bine in viata si au avut o personalitate mai puternica reusind sa fie optimisti si sa-si amane rasplata pentru reusita in viata pana la momentul cand au reusit. :)
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 16 October 2006 - 09:54 PM

Vezi postareamaster_mind, la Oct 16 2006, 10:38 PM, a spus:

corect , vina mea ca am pus prajitura si ca am explicat concret experimentul . ideea e ca s-a facut un studiu si a reiesit ca mai tarziu cei care au asteptat cand erau mici cele 2 prajituri au reusit mai bine in viata si au avut o personalitate mai puternica reusind sa fie optimisti si sa-si amane rasplata pentru reusita in viata pana la momentul cand au reusit. :)

Corect. Iar dacă tot ai înţeles chestia asta, de ce n-ar fi mai bine să-ţi planifici să postezi de două ori mâine, în loc de o singură dată astăzi?

Tu o să-ţi primeşti răsplata peste 15 ani, iar noi o să citim chiar astăzi mai puţine tâmpenii pe forum. :rot: Văd că ai găsit ceva cu-adevărat original, în compensaţie pentru topic-ul închis, cel despre pedeapsa cu moartea. :ok: 8)

Fii cât mai optimist. Ajută. :crazy:
0

#7 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 16 October 2006 - 10:21 PM

Vezi postareaharald, la Oct 16 2006, 10:54 PM, a spus:

Corect. Iar dacă tot ai înţeles chestia asta, de ce n-ar fi mai bine să-ţi planifici să postezi de două ori mâine, în loc de o singură dată astăzi?

Tu o să-ţi primeşti răsplata peste 15 ani, iar noi o să citim chiar astăzi mai puţine tâmpenii pe forum. :doh: Văd că ai găsit ceva cu-adevărat original, în compensaţie pentru topic-ul închis, cel despre pedeapsa cu moartea. 8) :crazy:

Fii cât mai optimist. Ajută. :rot:

:) numai tu ai inteles ce vroiai sa zici oricum esti off topic moralistule . eu sunt mereu optimist stai calm chiar nu ma afectat faptul ca s-a inchis in plus s-a inchis la cererea mea dragonitza poate confirma , dar se pare ca tu nu ai reusit sa treci peste ceea ce ti-am zis acolo . asa ca iti repet : am iesit peste tine si la legislatie si la economic asa ca .....ramai in lumea ta unde tu esti nr 1 ...fiecare nas isi are nasul . :ok:

Aceasta postare a fost editata de master_mind: 16 October 2006 - 10:22 PM

0

#8 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 17 October 2006 - 01:29 AM

Vezi postareamaster_mind, la Oct 16 2006, 11:21 PM, a spus:

:) numai tu ai inteles ce vroiai sa zici oricum esti off topic moralistule . eu sunt mereu optimist stai calm chiar nu ma afectat faptul ca s-a inchis in plus s-a inchis la cererea mea dragonitza poate confirma , dar se pare ca tu nu ai reusit sa treci peste ceea ce ti-am zis acolo . asa ca iti repet : am iesit peste tine si la legislatie si la economic asa ca .....ramai in lumea ta unde tu esti nr 1 ...fiecare nas isi are nasul . :ok:

Al lui ..a murit la botez.. 8)
asa ca nu are.

Aceasta postare a fost editata de laurent-III-rd: 17 October 2006 - 01:29 AM

0

#9 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 17 October 2006 - 08:28 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Oct 17 2006, 02:29 AM, a spus:

Al lui ..a murit la botez.. :doh:
asa ca nu are.

:rot: :) :ok: 8) :crazy:
0

#10 Utilizator offline   Demiurgul 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-May 06

Scris 19 October 2006 - 11:26 AM

Eu asa alege pe loc ...ma asteapta un viitor sumbru :drag:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Conferinţa „Psihoterapia Traumei şi a Disocierii” Ea.  1 552
Replici noi tratament dingo  1 4.410
Topic inchis mi'e sa nu fie herpes
problema
andreescu_mihai  2 3.022
Replici noi Noi femeile...Si problemele noastre...
Vizita la ginecolog
cara  11 12.674
Topic inchis Chirurgie laser la Galati
operatie de apendicita
danyila  4 3.229