Am nevoie de ajutor sa-mi elimin Mania cheltuielilor.
Un pas l-am facut. De cand cu internetul am renuntat la o serie de ziare si reviste pe care le cumparam. Acum le gasesc pe net.
Acest ajutor de care am nevoie poate consta intr-un site al revistei de paranormal Dracula care costa 1,5 Ron si apare in fiecare miercuri si alte cateva link-uri ale ziarelor si revistelor de paranormal.
Si pt revistele de program Tv am gasit. Mai am nevoie doar de un link al revistei Tv Satelit. Pentru Pro tv magazin si Tv Mania am gasit.
Pagina 1 din 1
Ajutati-ma sa scap de Mania cheltuielilor
Scris 16 October 2006 - 10:38 AM
Alethia, la Oct 16 2006, 11:17 AM, a spus:
Am nevoie de ajutor sa-mi elimin Mania cheltuielilor.
Un pas l-am facut. De cand cu internetul am renuntat la o serie de ziare si reviste pe care le cumparam. Acum le gasesc pe net.
Acest ajutor de care am nevoie poate consta intr-un site al revistei de paranormal Dracula care costa 1,5 Ron si apare in fiecare miercuri si alte cateva link-uri ale ziarelor si revistelor de paranormal.
Si pt revistele de program Tv am gasit. Mai am nevoie doar de un link al revistei Tv Satelit. Pentru Pro tv magazin si Tv Mania am gasit.
Salut. Poate ca ai nevoie de o noua ocupatie
ceea ce pot sa iti spun este ca si eu sunt dependenta de tv
crazy cat, la Oct 16 2006, 11:33 AM, a spus:
Salut. Poate ca ai nevoie de o noua ocupatie
inca nu sunt prea priceputa in ale forumului, insa pe parcurs sper ca ma voi dezgheta si eu....
Aceasta postare a fost editata de crazy cat: 16 October 2006 - 10:34 AM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Esti in stare sa pleci singur cu bicicleta?
( adica fara gaska...) |
Victor Apostu | 16 | 7.981 |
|
site de carte proeditura
carte Proeditura |
anaiss | 0 | 1.798 |
|
fidelitate | heidy | 12 | 7.535 |
|
|
samsara | 36 | 8.162 |
|