Salut! am o mare rugaminte, as vrea sa il duc pe prietenul meu la dermatolog ptr ca are o problema cu pielea de pe cap si de pe fata..e foarte uscata si se descuameaza. a fost deja la un dermatolog, un medic mai in varsta si tratamentul pe care i l-a recomandat nu a dat rezultate, de aceea as vrea sa aflu de la voi, poate ati fost la un dermatolog de care sunteti multumiti(e)
multumesc mult.
Pagina 1 din 1
cabinet de dermatologie bun in bucuresti va rog sa imi recomandati
Scris 27 November 2006 - 12:25 PM
Atentie, Vei merge la mai multi medici , eventual ei ii vor prescrie tratamente diferite , majoritatea pe baza de cortizon, care ii vor face bine la inceput dar apoi bola se va generaliza.
Inainte de a folosi un preparat incearca sa intri pe net si sa afli cat mai multe informatii despre el, mai ales efectele secundare.
Informatii mai multe despre afectiuni dermatologice poti gasi si pe www.deniplant.ro sau pe forumul lor .
Inainte de a folosi un preparat incearca sa intri pe net si sa afli cat mai multe informatii despre el, mai ales efectele secundare.
Informatii mai multe despre afectiuni dermatologice poti gasi si pe www.deniplant.ro sau pe forumul lor .
Scris 28 November 2006 - 11:22 PM
CABINET CONF.DR.OLGA SIMIONESCU
Consultatiile se fac numai dupa o programare telefonica prealabila.
Programari telefonice zilnic la numerele de telefon:
Tel. fix: 021.410.84.87 Tel mobil: 0742.418.662
Consultatiile se fac numai dupa o programare telefonica prealabila.
Programari telefonice zilnic la numerele de telefon:
Tel. fix: 021.410.84.87 Tel mobil: 0742.418.662
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
INTREBARE:STREINU CERCEL
CAUT CABINETUL |
Stargate | 19 | 4.045 |
|