va rog,am si eu o intrebare.am 19 ani iar de jumatate de an mi-am inceput viata sexuala.im momentul cand s-a intamplat prima oara am avut mari probleme,m-a durut foarte tare si am sangerat mult dupa aceea,aproximativ 3 zile.chiar si dupa aceea simteam o durere mare cand incercam sa se produca iar actul.acum 2 saptamani,am fost la ginecolog si mi-a dat anticonceptionale karissa,am fost multumita de ele,nu am avut reactii adverse.dar ieri dupa actul sexual am sangerat,iar m-a durut dar m-a surprins ca am sangerat.de la ce?
Pagina 1 din 1
va rog din suflet
Scris 15 October 2006 - 02:25 PM
Calm .
=sangerare det de anticonceptionale , frecvent intalnita in primele 3 luni de admin ;cunoscuta sub numele de spotting .daca nu trece dupa aceasta perioada trebe consultat un doctor pt schimbarea retetei .
=sangerare det de anticonceptionale , frecvent intalnita in primele 3 luni de admin ;cunoscuta sub numele de spotting .daca nu trece dupa aceasta perioada trebe consultat un doctor pt schimbarea retetei .
Scris 15 October 2006 - 02:32 PM
Lily Anne, la Oct 15 2006, 03:25 PM, a spus:
Calm .
si eu m-am gandit la asta dar culmea este ca pana acum nu am avut nimic iar in timpul actului m-a durut iar imediat dupa aceea sangeram
Scris 16 October 2006 - 12:51 PM
versiune, la Oct 15 2006, 03:32 PM, a spus:
si eu m-am gandit la asta dar culmea este ca pana acum nu am avut nimic iar in timpul actului m-a durut iar imediat dupa aceea sangeram
daca ginecologul te-a si exemoinat inainte de a-ti recomanda anticonceptionalele, este OK
daca nu a facut o examinare, e bien sa faci cat mai curand
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
referat tetrapareza
help |
}BABYgirl{ | 1 | 3.977 |
|
analize de secretie vaginala | delfinaa | 7 | 6.668 |