Pagina 1 din 1
stafilococul epidermitis epidermitis
Scris 15 October 2006 - 11:31 AM
Stie cineva ceva de stafilococul epidermitis sau de cazurile in care aparitia sa este sesizata in flora vaginala?
Va roog sa-mi raspunda cineva!
Va roog sa-mi raspunda cineva!
Scris 15 October 2006 - 02:23 PM
S. epidermidis este omniprezent pe tegument , dar este frecvent izolat in infectiile de tract urinar :cistita , uretrita , pielonefrita.
Poate asa l-ai luat , neluand in considerare patogenitatea lui in inf de cateter , inf de pace-maker , endocardita subacuta , dispozitive ortopedice etc etc etc .
! este rezistent la meticilina.
Poate asa l-ai luat , neluand in considerare patogenitatea lui in inf de cateter , inf de pace-maker , endocardita subacuta , dispozitive ortopedice etc etc etc .
! este rezistent la meticilina.
Scris 17 October 2006 - 11:35 AM
La mine nu este o infectie a tractului urinar. Este o infectie genitala. In urma analizelor secretiilor vaginale, a fost descoperita prezenta acestui stafilococ. As vrea sa stiu daca simptomele sunt asemenatoare celor ale Candidozei vaginale. Va multumesc si astept raspunsul dvs!
Sanatate!
Sanatate!
Aceasta postare a fost editata de raindance: 17 October 2006 - 11:35 AM
Scris 21 October 2006 - 04:11 PM
raindance, la Oct 17 2006, 12:35 PM, a spus:
La mine nu este o infectie a tractului urinar. Este o infectie genitala. In urma analizelor secretiilor vaginale, a fost descoperita prezenta acestui stafilococ. As vrea sa stiu daca simptomele sunt asemenatoare celor ale Candidozei vaginale. Va multumesc si astept raspunsul dvs!
Sanatate!
Sanatate!
Chiar NIMENI nu mai raspunde????
Aceasta postare a fost editata de raindance: 21 October 2006 - 04:11 PM
Scris 21 October 2006 - 04:55 PM
Nu cunoastem, n-am auzit, dar suntem interesati. Asa ca ..NIMENI nu mai raspundeeeeee?!!!
Multam Lily pt raspuns. E bine sa retin informatiile tale, nu se stie...
Multam Lily pt raspuns. E bine sa retin informatiile tale, nu se stie...
Scris 31 October 2006 - 10:55 PM
Buna, eu am stafilococ epidermidis, dupa nastere,mi-a iesit la analiza chiar pe locul unde am fost cusuta.Nu stiu daca mai ai probleme.La mine se fisureaza pielea la contact.Inca nu am gasit tratament pentru asta.Astept raspuns.Pa.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Pot tzigarile duce la infectii ale amigdalelor ? | Cristala | 4 | 5.886 |
|
sforaitul | cocacola | 5 | 5.416 |
|
viusid | rroxana | 2 | 13.566 |
|