Rinoplastie- topic combinat
Scris 23 March 2005 - 10:42 AM
Scris 23 March 2005 - 05:29 PM
Adella_romania, la Mar 23 2005, 10:42 AM, a spus:
[snapbacca]32161[/snapbacca]
Ai primit raspuns aici:
http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...view=getnewpost
Scris 23 March 2005 - 08:20 PM
fire, la Dec 29 2004, 08:34 AM, a spus:
http://www.operatiiestetice.ro si daca vrei sa contactezi clinica suna-la pe celular, clinica sa-a mutat anul asta la o alta adresa si au alt numar nou pe fix, si noua website inca nu este gata.... dar poti vedea cel putin o pacienta pe adresa de mai sus. Am o cumnata care a avut operatia facuta in Ploiesti la doctor orelist, si nu i-a reusit bine din prima, si ii mai trebuie o alta interventie... cel putin arata mai bine ca la inceput, dar nu te sfatuiesc sa iei nici o sansa, nu te gindi la bani, dute la un doctor bun, la clinica mentionata pretul poate fi intre 500- 900 de euro, nu stiu prea bine deoarece pretul este in functie de cum este situatia de complicata, si poate preturile sa-au mai ridicat cu "mutarea in cladire noua", eu am aflat pretul din auzite, nu din gura doctorului, din toata inima iti recomand Dr. Mareca Valcu, eu ma consider o persoana foarte pretentioasa, si am fost foarte multumita de rezultatul meu personal, si consider sa mai fac "citeva ajustari" in timp daca banii imi vor permite....mi sa-a parut unul dintre cel mai ieftin de pe "piata"....mult success in cautarea ta si ma bucur ptr. tine ca "ti-ai luat inima in dinti" sa-ti faci operatia, in cazul meu a fost "un moft" sa spun, nu neaparat o necesitate......
[snapbacca]21892[/snapbacca]
in afara de liposuctie nici una din interventii nu mi sa-a parut convingatoare, parca mai mult au slutit pacientii...uitati-va la sinii aceia...doamne ce i-a mai urītit...
Scris 23 March 2005 - 08:30 PM
Victor Apostu, la Mar 23 2005, 09:20 PM, a spus:
[snapbacca]32275[/snapbacca]
MULTUMESC MULT pentru SFAT SI SINCER..ASA AM SI SA FAC DEOARECE NU STIU CE E...SI DE CE..DAR EU AM O FIXATIE pentru NASUL ALEXANDREI DINU SI MI LA-sa DORI ASEMANATOR CU AL EI (AM FACUT MULTE POZE IN CARE MIAM PUS NASUL EI SI...INTRADEVAR ARAT SUPER ASA).DOMNUL SA VA AJUTE .VA DORESC O SEARA PLACUTA.GOD BLESS YOU ALL
Scris 29 March 2005 - 10:50 AM
Scris 01 April 2005 - 04:03 PM
Scris 01 April 2005 - 04:05 PM
Ancuta, Fire, multumesc pentru informatiile de aici. In tot acest proces de documentare, am insa o mare problema cu fotografiile inainte si dupa. Nu le consider foarte relevante. Deja nu mai sunt un caz -tipic- asa ca nu ma ajuta foarte mult o serie de fotografii, cat rezultate reale. Nu vreau sa stiu cat de bine ii reusesc medicului operatiile in general, ci cat ma poate ajuta pe mine in situatia de fata.
Orice alt sfat acum e binevenit. Din partea mea, va sfatuiesc pe cele care va interesati de operatie pentru prima data (si va doresc sa fie si ultima data!) sa va documentati foarte-foarte bine. Nu mergeti pe idea ca it can-te get worse. Se poate, din pacate. Si mai ales, ganditi-va bine daca operatia va e intr-adevar necesara.
Aceasta postare a fost editata de Jane: 01 April 2005 - 04:06 PM
Scris 02 April 2005 - 07:51 PM
Scris 04 April 2005 - 10:23 PM
Scris 06 April 2005 - 06:18 PM
Jane, chiar imi pare rau de operatia nereusita. Poti sa ne povestesti mai pe larg de ce nu a reusit. Eu vreau sa ma operez peste 2 saptmanini la Dr. Antohi si am mari emotii. A trecut cineva prin aceasta experienta, cum e, cum au reactionat colegii, familia?
Mersi frumos.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Acufene (Tinitus) - tratament prin acupunctura si laserpunctura
Tratament natural numai prin energiile proprii ale corpului. |
Dr.Fotescu | 6 | 11.780 |
|
Rinita hipertrofica? Deviatie de sept? Amigdalita?
ce recomandati? |
opium | 19 | 34.097 |
|
Amigdalita | Andrei | 16 | 10.312 |
|
Aparate auditive - avantaje si dezavantaje | camelia_tamaian | 6 | 16.335 |
|
Aparatele Starkey
stie cineva cum sunt sau cat de performante sunt aceste aparate? |
Rebeca24 | 7 | 7.499 |
Contact
Facebook