Prietenii sau Familia?
Scris 18 February 2007 - 05:22 AM
Eu vreau ca sotia mea sa fie cel mai bun prieten al meu din lumea asta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Scris 25 February 2007 - 04:48 PM
si familia si prietenii deopotriva,in situatiile grele din viata m-au ajutat cat au putut de mult dar cel mai important a fost ca am simtit ca ei sunt mereu alaturi nu m-au parasit o clipa si am simtit ca mi-au injumatatit durerea
ma intreb uneori - OARE II MERIT?
ma intreb uneori - OARE II MERIT?
Scris 04 March 2007 - 11:04 AM
Familia e cea mai importanta...nimeni nu iti e alaturi asa cum iti sunt membrii familiei, ei sunt singurii care te iubesc neconditionat! Desigur....am si prieteni la care tin foarte mult si as face orice pentru ei
Scris 27 October 2007 - 01:41 PM
Prietenii ii poti alege,pe cand familia nu.Ati fi preferat sa fie invers?
Scris 09 October 2008 - 12:41 PM
Sotul, pe care il consider deopotriva familie si cel mai bun prieten. Apoi urmeaza prietenii si la urma abia familia de provenienta. Prietenii mi-au fost alaturi la nevoie si m-au ajutat, m-au sustinut, in vreme ce membrii familiei se ascundeau unul dupa fustele celuilalt sa nu cumva sa cer ajutorul si sa fie nevoiti sa ma ajute...
Scris 09 October 2008 - 02:04 PM
Justine_, la Oct 9 2008, 01:41 PM, a spus:
Sotul, pe care il consider deopotriva familie si cel mai bun prieten. Apoi urmeaza prietenii si la urma abia familia de provenienta. Prietenii mi-au fost alaturi la nevoie si m-au ajutat, m-au sustinut, in vreme ce membrii familiei se ascundeau unul dupa fustele celuilalt sa nu cumva sa cer ajutorul si sa fie nevoiti sa ma ajute...
E cam dureros cand se intampla asta. Si de foarte multe ori si adevarat.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Alcoolul | PASO31 | 19 | 3.324 |
|
La munca
Doar colegi sau si prieteni? |
PreaMultPentruVoi | 54 | 5.677 |
|
MINORITATI