Prietenii sau Familia?
Scris 09 December 2004 - 07:22 PM
Fiecare isi are utilitatea sa in functie de situatie. Mai importanta este insa familia.
Scris 10 December 2004 - 11:46 PM
si pentru moi e mult mai importanta familia.dupa cum a-ti zis si voi pe familie te poti baza intotdeauna si vor fi langa tene indiferent ce ar sa-ar intampla..bine ca exista si prieteni..da cel putin eu nam intalnit pan acuma vreun prieten adevarat pe care sa ma pot baza..si cu mama eu n-am nici o treaba..deci nu-i spun chestii de genu ce-am facut azi sau faze din alea pentru ca nus eu genu ala..
Scris 11 December 2004 - 12:48 AM
la falilia for ever;) dar sunt si prieteni pe care te poti baza eu am unul care nu ma va lasa la greu a demonstrat de prea multe orica e prieten adevarat
Scris 11 December 2004 - 08:43 PM
Raspun categoric: familia!Este cea care ma va sustine si va fi alaturi de mine mereu! :dee
Scris 21 December 2004 - 02:56 AM
imi pare rau ca va contrazic pe toti dar pentru mine prietenii sunt pe primul loc....familia mi-a facut vant cand am avut nevoie de ea si mi-am invatat lectia.....cat despre prieteni...'spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti?'pe dracu....toti sunt niste profitori!!!!!!!!!!!!!!
Scris 21 December 2004 - 05:31 PM
Pentru mine sunt la fel de importanti - adica si familia (ma refer strict la membrii apropiati, nu mai stiu eu ce verisori sau matusi de gradul X) si prietenii (cei care intr-adevar sunt prieteni), pentru ca am destul de putini si dintr-o categorie si dintr-alta si prefer sa fie asa - putini si buni!
Cu ocazia asta, chiar daca poate nu toti or sa vada mesajul asta, vreau sa le multumesc in fiecare secunda ca exista

Si un gand bun si pentru prietenii mei noi de pe roportal, care devin din ce in ce mai importanti :dee :dee :dee
Cu ocazia asta, chiar daca poate nu toti or sa vada mesajul asta, vreau sa le multumesc in fiecare secunda ca exista
Si un gand bun si pentru prietenii mei noi de pe roportal, care devin din ce in ce mai importanti :dee :dee :dee
Scris 21 December 2004 - 05:58 PM
Citeaza
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
promit ca de azi nu ma voi mai certa pe forum | SelectAwoman | 92 | 16.157 |
|
Credit bancar in functie de zodie | Aseneth | 23 | 1.667 |
|
Realitatea lor de azi este viitorul nostru |
Finnian | 37 | 1.398 |
|
Parintii stiu intotdeauna ce e mai bine pentru copiii lor!
oare?! |
Darianna | 44 | 5.334 |
|
totul despre kurzi
sunt foarte nedumerita si am nevoie de un sfat |
Maysam | 1 | 2.631 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS