Calatoria spre Marte imposibila in prezent
Scris 18 April 2004 - 07:57 PM
Se pare ca dorinta omenirii de a pasii pe planeta Marte va ramane la stadiul de vis si asta datorita dificultatilor tehnologice si fragilitatii organismului uman:
- datorita radiatiilor cosmice riscul de aparitie al cancerului la membrii echipajului este foarte ridicat;
- trebuie gasit un echipaj perfect din punct de vedere psihologic pentru a rezista in conditii de izolare si promiscuitate o perioada lunga de timp ( voiajul dureaza cel putin 6 luni - numai dus - si vor trebui sa astepte 550 de zile pentru initierea drumului de intoarcere).
Mai multe informatii in Evenimentul Zilei.
- datorita radiatiilor cosmice riscul de aparitie al cancerului la membrii echipajului este foarte ridicat;
- trebuie gasit un echipaj perfect din punct de vedere psihologic pentru a rezista in conditii de izolare si promiscuitate o perioada lunga de timp ( voiajul dureaza cel putin 6 luni - numai dus - si vor trebui sa astepte 550 de zile pentru initierea drumului de intoarcere).
Mai multe informatii in Evenimentul Zilei.
Scris 07 July 2004 - 04:48 PM
ori sa descopere o metoda mai rapida de deplasare ori sa faca un robot care sa poata inlocui echipajul de la bord. a doua varianta pare mai credibila :o
Scris 07 July 2004 - 05:35 PM
Marte e totusi aproape sa vadem cand ajungem si acolo daca mai putem inainta in "cunoastere".
Scris 07 July 2004 - 06:20 PM
Stiti ce, voi sunteti siguri ca inca nu o ajuns nime pana acolo? Eu una nu as fi! :winca:
Scris 07 July 2004 - 06:25 PM
e un punct de vedere interesant dar totusi din ce se vede pana acolo cred ca vedeam ceva urme
Scris 07 July 2004 - 06:27 PM
Promit ca eu m-am dus tavita cu nisip, si nu am lasat nici un fel de urme ... sau in nici un caz din alea de care zic eu!!!!!!!!!
Scris 07 July 2004 - 07:27 PM
Citeaza
Stiti ce, voi sunteti siguri ca inca nu o ajuns nime pana acolo? Eu una nu as fi! :winca: 
Stim ce ni se spune.
Totusi nu cred ca ar avea ce sa faca pe Marte, sunt atatea locatii de pe glob unde ar putea sa faca baze.
Scris 07 July 2004 - 07:34 PM
ati vazut careva reclama aia la imprimanta cand trimit oamenii pe marte o masinuta sa faca poze si acolo era plin de martieni care tot scoteau la imprimanta poze cu pustiu si le tineau in fata masinutei
:
:
:
Scris 07 July 2004 - 07:39 PM
Nu
unde ai vazut-o si la ce aparat era reclama??? pare interesanta--
unde ai vazut-o si la ce aparat era reclama??? pare interesanta--
Scris 07 July 2004 - 07:52 PM
cred ca am downlodato de pe net odata. era ceva marca deasta necunoscuta da reclama era fainuca. am vazuto dupa aia si pe pro7 la emisiunea aia cu topul reclamelor. die digsten dinger
era in primele 5
voi va uitati la marca inregistrata? pe protv
era in primele 5
voi va uitati la marca inregistrata? pe protv
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Skoda 100S
De vanzare |
neva_vas | 0 | 4.613 |
|
Germania gazduieste cea mai mare uzina solara
Altermedia |
candela | 5 | 6.686 |
|
Calculator Dacie 2003 Berlina Li Bosch !
Dacie Berlina Li |
barba | 0 | 4.417 |
|
motoare | buga mihai | 3 | 5.661 |
|
SEAT SH
schimb ulei |
kikileon | 0 | 2.842 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS