Problema?
Scris 13 October 2006 - 10:12 AM
Am si eu o intrebare delicata. Iau anticonceptionale de un an si menstruatia e regulata acum.Problema care a aparut acum este ca o astept de vreo 3 zile si nu mai vine. Nu am uitat sa iau nici o pastila si le-am luat la ora exacta. Exista cumva posibilitatea sa nu vina luna asta, cum am auzit zicandu-se, sau si mai rau, sa fiu insarcinata??? Anticonceptionalele sunt singura metoda de contraceptie pe care o folosesc. Multumesc anticipat.
Scris 13 October 2006 - 10:14 AM
Helene 23, la Oct 13 2006, 10:12 AM, a spus:
Am si eu o intrebare delicata. Iau anticonceptionale de un an si menstruatia e regulata acum.Problema care a aparut acum este ca o astept de vreo 3 zile si nu mai vine. Nu am uitat sa iau nici o pastila si le-am luat la ora exacta. Exista cumva posibilitatea sa nu vina luna asta, cum am auzit zicandu-se, sau si mai rau, sa fiu insarcinata??? Anticonceptionalele sunt singura metoda de contraceptie pe care o folosesc. Multumesc anticipat.
Depinde ce anticonceptionale folosesti. De ex. daca folosesti "aspirina" si o tii strinsa intre genunchi, riscurile sint inexistente.
Scris 13 October 2006 - 10:14 AM
Sa nu ai dereglari hormonale.
Suplimentele de hormoni aduse in corp prin anticonceptionale favorizeaza cresterea numarului lor.
Ai mare grija
Suplimentele de hormoni aduse in corp prin anticonceptionale favorizeaza cresterea numarului lor.
Ai mare grija
Scris 13 October 2006 - 11:24 AM
daca pauza intre pastile este de 7 (asa era din cate stiu eu) si mai intarzie inca 2-3 zile, consider ca ar fi bine sa consulti un doctor. posibil sa fie mai degraba o dereglare hormonala si poate va fi necesara schimbarea anticonceptionalelor. unele anticonceptionale dupa un anumit timp de utilizare, determina dereglari si se impune o pauza sau schimbarea lor. doctorul te poate indruma cel mai bine.
Scris 13 October 2006 - 11:27 AM
flori de camp, la Oct 13 2006, 12:24 PM, a spus:
daca pauza intre pastile este de 7 (asa era din cate stiu eu) si mai intarzie inca 2-3 zile, consider ca ar fi bine sa consulti un doctor. posibil sa fie mai degraba o dereglare hormonala si poate va fi necesara schimbarea anticonceptionalelor. unele anticonceptionale dupa un anumit timp de utilizare, determina dereglari si se impune o pauza sau schimbarea lor. doctorul te poate indruma cel mai bine. 
pai...pauza a inceput luni, asta inseamna ca eu asteptam menstruatia pe miercuri, joi, dar deja e vineri si nu prea da semne de sosire. am simptomele necesare, numai ca down there...nada. lunea viitoare ar trebui sa incep o noua folie...
schimbarea lor nu cred ca e necesare pt ca le-am schimbat acum 4 luni. iau de un an anticonceptionale si n-am facut deloc pauza. ma gandeam sa cer o parere ca oricum la doctor ma duc daca nu vine in vreo 2 zile.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
sunt noua pe aici | julia22 | 4 | 6.535 |
|
HELP
QUESTION |
pinkyela | 3 | 8.232 |
|
Caderea Parului