sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prietenie-dezamagiri.Cum este cand iti pierzi prietenul cel mai bun? topic combinat Evaluare topic: * * * - -

#11 Utilizator offline   Absint 

• colored man
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-December 04

Scris 16 January 2005 - 03:03 PM

Draga caincayuta asta e viata... Dezamagirile fac parte din viata noastra, la fel cum o fac bucuriile sau momentele de fericire. Daca e vorba despre ceva major in ceea ce te-a dezamagit, atunci cu siguranta ca nu vei putea trece peste asa de usor. Daca e ceva minor, timpul te va ajuta. Si cu toate astea eu vad doar o singura solutie. Sa incerci sa o ierti. (iertarea e atribut divin, dar alt cuvant nu-mi vine in minte) Nu spun sa stergi totul cu buretele, dar daca a fost cea mai buna prietena de-a ta, chiar si numai sa fi fost tu cea implicata mai serios, atunci cred ca merita putina ingaduinta. Fie ca ceea ce ti-a facut sau nu a fost intentionat, timpul n-ai cum sa-la intorci inapoi. Fi mai atenta de acum inainte cui ii incredintezi prietenia ta sincera si incearca sa gasesti latura pozitiva, oricare ar fi aceea. Sti tu "it could happen worst"
Cum e in aceeasi grupa cu tine, nu ai ce sa-i faci decat sa te adaptezi. Nu e usor dar trebuie sa mergi mai departe. Prietenii sunt foarte importanti in viata, dar trebuie sa si merite sa-i numim asa.
Numai bine si intelepciune! :)
0

#12 Utilizator offline   kinkyutza 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-January 05

Scris 16 January 2005 - 05:05 PM

multumesc de sfat si asta fac acum exact ce ai spus tu dar acum imi este frica sa-mi fac prieteni si mi se pare ca toata lumea la facultate ma desconsidera din cauza ei pentru ca eu nu sunt genul care vb foarte moolt despre chestiile importante nu sunt foarte expusa sa spun asa
0

#13 Utilizator offline   Absint 

• colored man
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-December 04

Scris 16 January 2005 - 06:18 PM

Stai linistita. Nu toata lumea e asa de rau-voitoare. Tu fi tu insuti, dar socializeaza daca ti se da oportunitatea... Daca ai pierdut sa zicem o prietena, asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi. N-ai nimic de castigat din asta. De multe ori lumea e prea preocupata cu propria persoana ca sa mai vada si pe cel/cea de langa...asa ca aplica si tu, dar nu in mod agresiv, desigur, deviza " daca voi nu ma vreti, eu va vreau" :) Fi zambitoare, dar nu prefacuta. Sau altfel spus, incearca sa fi simpatica. Repet: Nu prefacuta! Daca poti fi simpatica, sa razi si sa glumesti cu ceilalti ai sa vezi ca totul va fi oca :)
0

#14 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 16 January 2005 - 09:19 PM

acum imi este frica sa-mi fac prieteni si mi se pare ca toata lumea la facultate ma desconsidera din cauza ei pentru ca eu nu sunt genul care vb foarte moolt despre chestiile importante nu sunt foarte expusa sa spun asa

niciodata nu trebuie sa-ti fie frica sa-ti faci prieteni ! iar tu esti la varsta cand nu poti trai fara prieteni (vorbesc de parca as fi o baba :winca: ) . Prinde mai mult curaj si mergi inainte , faptul ca suferi din pricina unui prieten e un lucru cat se poate de omenesc si dovedeste din plin ca pentru tine prietenia este un lucru important asa ca sus fruntea si curaj . Gura lumii stii si tu cum e , nimeni nu are dreptul sa te judece mai ales in chestiiunle astea destul de delicate cu prietena cea mai buna care ajunge intr-un final sa te tradeze . Asta e o poveste veche si cred ca fiecare am trecut prin asa ceva la un moment dat , cred ca face parte din procesul maturizarii. Ma alatur lui Absint cu sfatul : Iarta si mergi mai departe !
Bafta multa _ ca tot vine sesiunea ! Sau a si venit ? :socca:
0

#15 Utilizator offline   kinkyutza 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-January 05

Scris 16 January 2005 - 10:55 PM

nu o sa vine sapt viitoare merci oricum chiar ma ajuta sfaturile voastre si bafta si voua tuturor la examene
0

#16 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 17 January 2005 - 12:57 AM

prin definitie omul este o fiinta sociabila...asa ca nu exista om care sa nu aiba prieteni>Ai 2 solutii:ori o ierti (asta daca este prima data cand te-a dezamagit..ca daca este a2a sau a3a sau.....oara nu cred ca mai este cazul sa o consideri prietena)..ori mergi mai departe,fara sa te uiti in spate;vei gasi pe cineva care sa te placa pentru ceea ce esti.Nu te feri sa te imprietenesti cu cineva gandindu-te ca intr-o zi te va dezamagi..gandeste-te ca pana in acea zi acel om iti va oferi foarte multe bucurii..
Asa ca..mergi inainte pe drumul tau..cu sau fara prietena ta(asta e alegerea ta) si sa nu-ti fie frica sa iti faci noi si noi prieteni..
0

#17 Utilizator offline   cogesa 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-December 04

Scris 29 January 2005 - 06:38 PM

Daca nu exista nici o sansa sa treci peste ce a facut( depinde de cat de rea este situatia), spune-ti ca nu mai exista. Si va trebui sa tragi o linie si sa crezi realmente ca ea nu mai exista. La mine a functionat asta. Nu i-am mai vorbit niciodata. Si nu am regretat nici o clipa, a fost o hotarare cinstita:).
0

#18 Utilizator offline   corinae 

• Just me
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 26-November 04

Scris 29 January 2005 - 06:51 PM

cogesa, la Jan 29 2005, 05:38 PM, a spus:

Daca nu exista nici o sansa sa treci peste ce a facut( depinde de cat de rea este situatia), spune-ti ca nu mai exista. Si va trebui sa tragi o linie si sa crezi realmente ca ea nu mai exista. La mine a functionat asta. Nu i-am mai vorbit niciodata. Si nu am regretat nici o clipa, a fost o hotarare cinstita:).
[snapbacca]25332[/snapbacca]

Si eu sunt adepta ignorarii totale.

Am trecut prin aceeasi experienta in liceu, eram in aceeasi clasa cu respectiva "prietena" si am reusit sa o ignor cu succes timp de un an de zile.
Uita-te in jurul tau, sunt sigura ca vei gasi colege cu care ai preocupari in comun si cu care sa ai ce discuta in pauze.
La inceput va merge mai greu, dupa aceea va veni de la sine.
0

#19 Utilizator offline   avolina 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-February 05

Scris 24 February 2005 - 11:25 AM

caincayuta, la Jan 14 2005, 11:41 PM, a spus:

cea mai buna prietena m-a dezamagit si nu stiu cum sa trec peste.eu de felul meu ma implic mai moolt in relatiile cu prietenii.eu as fii vrut sa nu o mai vad niciodata dar ce sa fac daca e in aceeasi grupa cu mine la facultate....da-ti-mi si mie un sfat sa uit de toate astea(nu vreau sa devenim iar bune prietene vreau doar sa treaca nostalgia asta cre ma tine in loc)
[snapbacca]23592[/snapbacca]

Printr-o mare dezamagire am trecut si eu cu ,,cea mai buna prietena a mea'' (si cand te gandesti ca eram prietene deaproape 15 ani-o viata de om).Tare greu a fost si inca mai e ,dar sunt de parerea ca timpul le vindeca pe toate. In sinea mea zic ca am iertat-o, dar am rupt orice legatura cu ea desi sunt multe lucruri care inca ne unesc.Chiar daca sunteti in aceiasi grupa nu e un dezavantaj,gandeste-te ca din aceasta experienta ai invatat sa ai grija cu prietenii,ca doar cat traim invatam ceva nou,nu!?!
0

#20 Utilizator offline   pufuletz 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 08-December 04

Scris 25 February 2005 - 05:54 PM

:spiteful:

avolina, la Feb 24 2005, 11:25 AM, a spus:

.Tare greu a fost si inca mai e ,dar sunt de parerea ca timpul le vindeca pe toate. In sinea mea zic ca am iertat-o, dar am rupt orice legatura cu ea desi sunt multe lucruri care inca ne unesc.Chiar daca sunteti in aceiasi grupa nu e un dezavantaj,gandeste-te ca din aceasta experienta ai invatat sa ai grija cu prietenii,ca doar cat traim invatam ceva nou,nu!?!
[snapbacca]28888[/snapbacca]

sunt de accord. intradevar de iertat poti sa "ierti" usor dar de uitat nu pot sa zic acelasi lucru.
si eu mi-am pierdut cea mai buna prietena candva nu ca am fost dezamagita(mai degraba eu am dezamagit). la inceput mi-a fost greu pentru ca petrecusem mult timp cu ea si eram dependente una de alta, era o parte din viata mea dar nu a mai mers :crazy: :o: mai greu e cand esti nevoit sa o iei de la capat dar poti sa realizezi ca ai putea sa faci decizii mai bune ca prin experienta asta ai si de castigat nu numai de pierdut. intradevar timpul le rezolva o parte restul trebuie sa il faci tu.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Gelozia, motiv de tristete your_angel  45 15.106
Replici noi Violenta pe stadioane
intamplari socante
blueone  3 5.667
Hot Topic (New) Oameni superficiali Mona6662  32 6.083
Hot Topic (New) Atasamente Prostie in randul candidatelor la miss touaregul  47 19.716
Hot Topic (New) Atasamente "folosit/a" mentalica  62 1.823