PHP, ShoutBox, Poll si Forum
Scris 12 October 2006 - 08:37 PM
AM MARE MARE NEVOIE DE VOI SI SPER SA MA AJUTATI!!! VA MULTUMESC
Scris 12 October 2006 - 09:01 PM
rhs, la Oct 12 2006, 09:37 PM, a spus:
AM MARE MARE NEVOIE DE VOI SI SPER SA MA AJUTATI!!! VA MULTUMESC
1. www.xhost.ro sau www.lx.ro sau cel mai bine un search pe google cu free hosting si o sa gasesti garla.
2.forum cel mai folosit ar fi phpbb dar mie nu imi place. Exista unul care mi epersonal imi place mai mult si are integrat si shoutbox si polluri si statistici. Il gasesti aici
3 -4.Cauta pe google si instaleaza-ti xampp. Contine server de php si mysql si iti recomand sa faci niste tutoriale de php. Forumul poti sa-l instalezi si fara cunostiinte dar ca sa faci restul cam trebuie sa stii ceva. Poti sa mai citesti si de pe www.w3schools.com
Scris 12 October 2006 - 09:10 PM
Si e greu de combinat php-ul cu html-ul?
Pt a oferii vizitatorilor un user pe site de ce am nevoie?? Stiu ca acuma va disper cu intrebariile dar sunt tare curios si nu are cine sa ma ajute
Scris 12 October 2006 - 09:18 PM
rhs, la Oct 12 2006, 10:10 PM, a spus:
Si e greu de combinat php-ul cu html-ul?
Pt a oferii vizitatorilor un user pe site de ce am nevoie?? Stiu ca acuma va disper cu intrebariile dar sunt tare curios si nu are cine sa ma ajute
Tu pune-te si invata chestiile de baza la php si mysql. Intra pe site-ul ala ce ti l-am recomandat si pune-te pe facut tutoriale si mai cauta si altele daca nu esti multumit de ce e acolo. Dupa ce o sa stii cat de cat cu ce se mananca sunt sanse mari sa nu mai revii sa pui intrebarea. Daca totusi revi iti spun.
Scris 12 October 2006 - 09:30 PM
Scris 12 October 2006 - 09:46 PM
rhs, la Oct 12 2006, 10:30 PM, a spus:
naza de date in mysql si o gramada de cod in php.
Ca sa-ti raspund la intrebarea dintr-un post anterior. Greutatea in a invata php depinde de cunostiintele pe care le ai in programare in geeral si de afinitatea ta pt a invata un limbaj de programare(aici scripting de fapt).
Scris 13 October 2006 - 04:05 PM
Scris 13 October 2006 - 04:24 PM
rhs, la Oct 13 2006, 05:05 PM, a spus:
Ai citit ca trebuie sa le instalezi? Ti-am zis ca intai ar trebui sa intelegi cu ce se mananca php-ul si mysql-ul, dar nu m-ai crezut.
In plus citeste tot ce scrie pe pagina de pe care ai luat forumul. Iti zice pas cu pas cum sa-l instalezi. In plus xhostu ti-a trimis un mail cu numele bazei tale de date pe care trebuie sa o treci in formularul de instalare al forumului.
Trebuie sa ai rabdare si ambitie. Altfel.... Si eu ma enervam la inceput ca nu imi ieseau chestiile dar dupa ce am mai citit si eu in stanga si indreapta putin m-am prins.
Stii vre-un limbaj de programare?
Scris 13 October 2006 - 04:38 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Ajutor Flash | Kogku1 | 0 | 944 |
|
Caut link exchange
on24.ro |
tenkairo | 0 | 268 |