Pareri despre Renault Kangoo
Scris 12 October 2006 - 06:54 AM
Scris 12 October 2006 - 10:57 AM
camo, la Oct 12 2006, 07:54 AM, a spus:
tehnic nu pot sa'ti spun, dar am inteles ca are motor bun si consuma putin. Sotul meu are la munca Kangoo si e f multumit de ea. Daca nu avea masina ca asta, la accidentul care l'a avut nu scapa intreg....
Scris 13 October 2006 - 11:58 AM
Scris 13 October 2006 - 08:16 PM
camo, la Oct 12 2006, 07:54 AM, a spus:
Sunt robuste, destul de ieftin de intretinut.Motoarele F8Qde pe 1.9D insa, nu sunt deloc performante. Sunt motoare vechi pe care Renault le-a tinut in fabricatie pana acuma doar pentru ca prezinta un singur avantaj:durabilitatea sporita. In rest, ca si consum, desi e diesel, media e intre 6.5 si 7 l/100km. Ca si performante dinamice, lasa de dorit.E ca magarul. Trage cum vrea, si cand vrea.
Mult mai acceptabili sunt insa Kangoo-rii cu motorizare dCi! Asta e intr-adevar o alegere mult mai buna.
Scris 13 October 2006 - 09:07 PM
Daca zici ca motorul este asa, mai prost, merita sa o iau?
Merge sa ii schimb motorul cu unul 1,5dci 80cp ?
Scris 14 October 2006 - 06:04 PM
Am condus atat Kangoo 1.9D cu motor F8Q Euro 3(cele cu senzor de pozitie a pedalei de acceleratie,fara cablu de acceleratie, si cu pompa de injectie pilotata electonic), cat si cu motor F8Q Euro2(modelele pana in 2001-2002 cred -cele fara senzor de pozitie al pedalei de acceleratie, cu cablu de acceleratie si cu pompa de injectie clasica). Diferenta intre caracteristica dinamica a motorului non EURO3 si al lui F8Q EURO3, se face foarte clar simtita, in favoarea celui dintai. In acceleratie, nefiind limitat de calculator pentru ca sa corespunda normei EURO3, tasneste mult mai rapid, spre deosebire de cel EURO3 la care ECM-ul sta si gandeste,si gandeste...si gandeste, si abia apoi ii da drumul sa plece.
Despre schimbatul motorului, nu stiu ce sa zic. Cred ca trebuie sa-i schimbi si cutia de viteze, tubulatura de esapament. Poate ca nu prea merita efortul. Poate ca mai bine alegi de la bun inceput un dCi.
Insa in cazul in care nu te deranjeaza lipsa dinamismului motorului, poti fi multumit si cu 1.9D. Cu reviziile facute corect, te saturi de motorul ala, atata te tine. Si e mai ieftin la intretinere.
Scris 07 February 2007 - 10:21 AM
Scris 08 May 2007 - 10:53 PM
daca ai de facut drumuri dese cu incarcatura, e masina potrivita. eu fac aproximativ 3000km pe luna cu ea si sunt foarte multumit.
cu toate astea, masina are problemele ei. sistemul de ventilatie poate fi ori inchis, ori deschis la maxim. treptele intermediare nu mai functioneaza de ani de zile
in incheiere trebuie spus ca motorul de 1,5 dCi este punctul sau forte. excelent! punct slab: scaunele neconfortabile.
Scris 05 May 2008 - 12:15 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Recomandare- instructor auto
zona Berceni-Brancoveanu |
treispe | 2 | 1.499 |
|
Clauze abuzive - Suzuki
Suzuki incearca sa insele clientii |