Dc un prof iti da o palma ce-ti vine sa faci?
Scris 11 October 2006 - 05:13 PM
Scris 11 October 2006 - 07:24 PM
Scris 12 October 2006 - 09:27 PM
sa-ar putea sa ti se scada nota la purtare sau sa fii exmatriculata...
Scris 13 October 2006 - 09:19 AM
Scris 13 October 2006 - 09:28 AM
Aceasta postare a fost editata de vesperala: 13 October 2006 - 09:28 AM
Scris 13 October 2006 - 09:50 AM
vesperala, la Oct 13 2006, 10:28 AM, a spus:
SI cand sistemul e incremenit ce se poaet face in afara sistemului? Cursuri pt parinti sau profesori de comunicare adult-copil? Conferinte despre educatie? Reviste ale scolii unde sunt implicati elevi si se contureaza opinii si atitudini? Ce?
Eu am idei, astept colaboratori. Vorbesc foarte serios!
Scris 13 October 2006 - 11:28 AM
qusay, la Oct 13 2006, 10:19 AM, a spus:
dar ... despre elevii care lovesc profesorii (indiferent de gen)? ... despre asta ce e de spus?
pentru elevul care nu are cei sapte ani de acasa, bataia poate fi o solutie sau chiar "UN DREPT" de autoaparare!!!...
stiu ca nu e legal, moral, etic, pedagogic dar... uneori e bine sa raspunzi cu aceeasi moneda!
eu unul, nu am putut sa cred ca voi trai zilele in care sa vad, la televizor, acest tip de agresivitate, "agresivitatea elev-profesor" (si nu invers).
am avut de-a face, multi ani la rand, cu tineri care au "primit" si educatia celor 7 ani, care au TRECUT (doar) si prin scoli, mai inalte sau mai putin inalte si tot meritau/"cereau" cate o corectie fizica!... le trebuia cate un "impuls de punere in functiune"... GATA! nu mai scriu nimic.........................................................
PS: stiu ca voi fi dezaprobat de toti dar... uitati-va la ce vremuri traim! m-am enervat!
Scris 13 October 2006 - 11:33 AM
costy73, la Oct 13 2006, 12:28 PM, a spus:
Inteleg ce spui si imi dau seama ca in unele cazuri plama este o trezire de urgenta, de criza. Dar elevii acolo sunt intr-un mediu de educatie.... Educatia se face prin atitudine, prin cuvantul de deschidere al diorectorului, prin coninteresarea in educatie a parintilor, prin depistarea nevoilor emotionale ale elevului. Unii nu pot fi corectati usor da rdaca mediul scolar este mai atent cu elevii in general, ei nu vor mai avea un camp atat de fertil pentru acte de indisciplina rebeliune si violenta. Tendintele lor nu vor mai fi hranite...
Altfel ne intoarcem pe topicul cu violent aextrem asi pedeapsa cu moartea/bataia - ca ultima solutie aunei societati devinante, in deriva. Si noi ce putem face? Suntem parinti, adulti, interactionam cu copii si parintii de la catedra sau nu.... ce facem? Eu vreau sa fac ceva si o sa fac.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Subiectele de la Simularea Testelor Nationale | Blair | 6 | 7.116 |
|
Platesc bine
Examene informatica |
Laur59 | 1 | 1.707 |
|
Religie