sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

comportamente aberante dar cotidiene, la barbati si femei Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 11 October 2006 - 11:13 AM

Ideea era ca am ajuns sa acceptam atat de mutl devierile de tot felul incat este cu adevarat eroic sa reusesti pastrarea rezonabilitatii, luciditatii si firescului. De exemplu vestimentatia poate deveni o arma de hartuire pentru unele doamne. Functia da unui barbat curaj in intimidarea colegilor sau colegelor. Dar le consideram deja normale si ne-am dezvoltat si noi mecanisme de rezistenta la ele. Cu ce costuri pt noi insine?!
0

#12 Utilizator offline   Marlboro 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-February 06

Scris 11 October 2006 - 11:18 AM

Vezi postareaqusay, la Oct 11 2006, 11:13 AM, a spus:

Ideea era ca am ajuns sa acceptam atat de mutl devierile de tot felul incat este cu adevarat eroic sa reusesti pastrarea rezonabilitatii, luciditatii si firescului. De exemplu vestimentatia poate deveni o arma de hartuire pentru unele doamne. Functia da unui barbat curaj in intimidarea colegilor sau colegelor. Dar le consideram deja normale si ne-am dezvoltat si noi mecanisme de rezistenta la ele. Cu ce costuri pt noi insine?!

pentru asta exista politicile serviciului de personal. sau de cadre, cum vrei sa-i zici.
cāt despre acceptarea deviatiilor, si a deviantilor, eu zic ca diversitatea este un fenomen din ce īn ce mai normal.
unde acceptarea diversitatii se misca pe o axa īntre xenofobism si fixatie maladiva.
dar, desigur, e simplu sa faci filosofie fina de budoar din habitaclul conditionat al masinii, cu geamurile īnchise si usile blocate, īn timp ce user-ul mediu este invadat de atingeri lipicioase, umede si tremurānde īn noile autobuze confortabile ale reatebe-ului.
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Poti sa iubesti doua persoan in acelasi timp ? Al3xx  27 7.480
Hot Topic (New) am si eu o mica dilema pls ajutor anonimul  53 9.039
Hot Topic (New) Nevoia de dragoste....