florin_symi, la Mar 19 2007, 12:43 PM, a spus:
mie imi place mult Age of empiers II
AofE e un joc pe calculator. Si Warhammer are 2 sau 3 variante pe PC dar in topicul asta vorbeam de jocul cu figurine de plastic...Intra pe site sau pe poze si o sa vezi despre ce e vorba. Ca joc de strategie pe PC, mi-a placut Civ IV. Acum joc Heroes V si l-am terminat. Acum am trecut la Hammer of fate, expansiunea la H5.
darthsihoron, la Mar 19 2007, 01:07 PM, a spus:
eu sunt sa deschis un magazin de warhammer in bucuresti e mailul meu e deathlord@yahoo.com dami te rog un email ca sa vorbim
Am intrat pe site si e destul de promitator. Sunt cam putine informatii acolo dar in cartea Warhammer 40K poti gasii tot ce te intereseaza, daca ai rabdare sa traduci din engleza.
E-mailul mi-a venit inapoi cu un cod de eroare...nu stiu de ce...dar in el iti spuneam ca asi prefera sa discutam aici pe Forum pt. ca si altii sa poata beneficia de informatiile impartite intre noi...daca nu e cu suparare...
Eu am, in momentul de fata, doar o armata; Space Wolves...iar fiul meu ii are pe Tyranids...
Avem pe o masa un blat de lemn(gen rumegus presat) pe care am construit terenul de lupta.
Pt.ai multe detalii astept intrebari...